Θέλουμε να πάμε γυμναστήριο αλλά μετά την δουλειά είμαστε πολύ κουρασμένες. Ειδικά εάν ξεκινάμε δουλειά αργά το πρωί ή το μεσημέρι, ένας ιδανικός τρόπος να μην χάνουμε ποτέ την προπόνησή μας είναι να πηγαίνουμε πριν τη δουλειά. Σας έχουμε τα καλύτερα tips ώστε να πάτε κατευθείαν από το γυμναστήριο στην δουλειά δείχνοντας φρέσκια.

Επιλέξτε «έξυπνες» ασκήσεις

Φυσικά, εάν κάνετε πολύ δύσκολες και απαιτητικές ασκήσεις στο γυμναστήριο πριν τη δουλειά, θα πάτε στο γράφειο και θα είστε …πτώμα. Επιλέξτε χαλαρό cardio και ασκήσεις που στοχεύουν στους μυς που θέλετε να γυμνάσετε. Έτσι, και θα έχετε γυμναστεί εποικοδομητικά αλλά και θα είστε ξεκούραστες στη δουλειά. Με γυμναστική μέτριας έντασης και δυσκολίας, θα έχετε ασκηθεί επαρκώς και θα έχετε προετοιμάσει και το σώμα σας για 8 ώρες εργασίας. Προσοχή, μην ξεχάσετε την προθέρμανση και τις διατάσεις σας.

Κάντε ντους στο γυμναστήριο 

Για να πάτε στην δουλειά και να μην μυρίζετε ιδρώτα, καλό είναι να κάνετε ντους στο γυμναστήριο όταν τελειώσετε τις ασκήσεις σας. Έτσι, θα έχετε και την ευκαιρία να αλλάξετε από τις φόρμες και τα αθλητικά σας και να φορέσετε τα κατάλληλα για την δουλειά ρούχα.

γυμναστήριο πριν τη δουλειά

Με τα μαλλιά τι θα γίνει;

Μην λούσετε τα μαλλιά σας ώστε να μην χάσετε χρόνο στο να τα στεγνώνετε. Το κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο. Πάρτε μαζί σας ένα νάιλον σκουφάκι για τα μαλλιά όταν κάνετε το ντους σας. Επειδή όμως η υγρασία θα επηρεάσει τα μαλλιά σας όπως και να έχει, προμηθευτείτε ένα dry shampoo. Βάλτε λίγο στην ρίζα των μαλλιών σας, κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η υγρασία. Τα μαλλιά σας θα μοιάζουν φρεσκολουσμένα και θα μυρίζουν φρεσκάδα. Μην χρησιμοποιείτε το dry shampoo περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πιτυρίδα. Άλλες μέρες μπορείτε απλά να κάνετε ένα χτένισμα με πιασμένα μαλλιά.

Ένα πολύ καλό dry shampoo που δεν αφήνει «ασπράκια» στα μαλλιά είναι της Batiste. Βρείτε το εδώ.

Ενυδατωθείτε περισσότερο

Κατά την γυμναστική χάνουμε υγρά μέσω του ιδρώτα οπότε είναι πολύ σημαντικό να πίνουμε πολύ νερό. Επίσης, το να πίνουμε νερό όταν ξυπνάμε μας βοηθάει να είμαστε πιο ξεκούραστες, καθώς η αφυδάτωση δημιουργεί την αίσθηση κόπωσης. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού κατά την γυμναστική πριν την δουλειά θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο φρέσκες μετά.

Αυτό το tip θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις λίστες με συμβουλές, οτιδήποτε και να αφορούν.

γυμναστήριο πριν τη δουλειά

Ακολουθήστε μίνιμαλ φιλοσοφία στο μακιγιάζ

Φυσικά, είναι δύσκολο να κάνετε ολόκληρο make up look στο μπάνιο του γυμναστηρίου. Έτσι, επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά. Για να γλυτώσετε βήματα, φορέστε στο πρόσωπο σας μία ενυδατική κρέμα με χρώμα, για ταυτόχρονη ενυδάτωση και κάλυψη. (π.χ. την παρακάτω BB Cream από την L’Oreal Paris. Βρείτε την εδώ.)

Αναλόγως την λιπαρότητα της επιδερμίδας σας καλύψτε με πούδρα ή συνεχίστε με ρουζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας στα μάγουλα αντί για ρουζ σε μορφή πούδρας. Βάλτε λίγο κραγιόν στα δάχτυλά σας και με κυκλικές κινήσεις τοποθετήστε το στα μήλα σας. Βάλτε αρκετό ρουζ στα μάγουλα ώστε να δώσετε το εφέ «της υγείας». Δεν ξεχνάμε να βάψουμε τα φρύδια μας, που είναι η κορνίζα των ματιών. Με έντονο, γεμάτο φρύδι με ωραίο σχήμα, δεν είναι ανάγκη να βάψουμε καθόλου τα μάτια μας. Εάν επιμένετε, βάλτε λίγο μάσκαρα. Ολοκληρώστε το λουκ με ένα ενυδατικό κραγιόν.

γυμναστήριο πριν τη δουλειά

Το τελικό ψέκασμα φρεσκάδας

Φυσικά, επιλέγουμε ένα αποσμητικό σπρέυ με άρωμα που αποπνέει φρεσκάδα. Το παρακάτω αποσμητικό σπρέυ της Nivea είναι μία καλή επιλογή.

Προσφέρει ισχυρή 48η προστασία, δοκιμασμένη σε καθημερινές συνθήκες.

Τέλος, ψεκάστε με ένα ελαφρύ φρέσκο άρωμα που να φοριέται τις πρωινές ώρες. To unisex άρωμα Les Infusions Iris Cedre της Prada μυρίζει πραγματικά καθαριότητα. Βρείτε το εδώ.

γυμναστήριο πριν τη δουλειά