Προσπαθείς να μπεις σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής; Ό,τι θα χρειαστείς για να ενισχύσεις την προπόνησή σου είναι πλέον… στο «χέρι σου». Το εννοούμε και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού το στολίδι που φοράς στον καρπό σου και ονομάζεται Huawei Watch 3 Series, αποτελεί και τον προσωπικό σου personal trainer. Με 100+ τρόπους άσκησης, βιομετρικά στοιχεία που θα σου δώσουν πλήρη έλεγχο της επίδοσής σου και λειτουργίες που θα κάνουν την εμπειρία της γυμναστικής σου, ακόμα καλύτερη.

Τα δύο νέα smartwatches (3 και 3 Pro) που αποτελούν την οικογένεια των Watch 3, σου προσφέρουν αμέτρητες επιλογές που θα σε βοηθήσουν την ώρα της άσκησής σου. Διαθέτουν αυτόματη αναγνώριση 6 τρόπων προπόνησης, 15 επαγγελματικούς τρόπους προπόνησης, αλλά και 85 προσαρμοσμένους τρόπους προπόνησης (για να μην βαριέσαι… ποτέ). Με τόσο μεγάλη ποικιλία αθλητικών προγραμμάτων, ήρθε η ώρα να σπάσεις τα όριά σου και να εξερευνήσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες! Επίσης, μπορείς να καταγράψεις πλήρως την καθημερινή σου ρουτίνα, ώστε να παρατηρήσεις ποιες είναι οι πιο ενεργές ώρες της ημέρας σου, πόσες θερμίδες καις, πόσα βήματα κάνεις κατά μέσο όρο μία μέρα, καθώς και ποια είναι η ένταση της προπόνησής σου!

Με το νέο σου smartwatch, δεν θα ανησυχείς ότι θα σε αποσπάσουν από την προπόνησή σου. Πλέον, μπορείς να απαντάς σε κλήσεις χωρίς να πατάς κανέναν κουμπί, χρησιμοποιώντας απλώς χειρονομίες. Σήκωσε το χέρι και άσε την γροθιά σου και μίλα με όποιον σε χρειάζεται, χωρίς να αποσυντονιστείς εντελώς και να χάσεις της συγκέντρωση του. Ακόμη, δεν χρειάζεται καν να αγχώνεσαι για το που θα αφήσεις το κινητό σου, ενώ κάνεις το καθημερινό σου τζόκινγκ, καθώς δεν είναι απαραίτητο για το Huawei Watch 3 Series να έχεις και το κινητό σου μαζί. Έτσι, μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, να απαντάς κλήσεις (ναι, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με τον πάροχό σου) χωρίς να κουβαλάς μαζί το smartphone σου, χάρη στην αναβαθμισμένη και αυτόνομη συνδεσιμότητά του. Όσα χρειάζεσαι, είναι εκεί, μαζί σου, εύκολα και (το κυριότερο)… απλά!

Παράλληλα, με το προεγκατεστημένο AppGallery μπορείς να κατεβάσεις αμέτρητες εφαρμογές υγείας και γυμναστικής, ώστε να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την προπόνησή σου. Επίσης, με την αναβαθμισμένη διαχείριση υγείας, έχεις περισσότερες ενημερώσεις από ποτέ για χαρακτηριστικά όπως είναι η θερμοκρασία του δέρματός σου. Για κάθε αλλαγή, ενημερώνεσαι αμέσως από το σύστημα του ρολογιού, έτσι ώστε να έχεις πάντοτε μια πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στον οργανισμό σου.

Επίσης, με την αναβαθμισμένη λειτουργία TruSeen™ 4.5+ σου παρέχεται καλύτερη ακρίβεια και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ειδικά σε πολλά σενάρια προπόνησης. Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό, χωρίς να ανησυχείς για την μπαταρία σου. Πρόβλημα που έτσι και αλλιώς δεν έχεις, αφού η σειρά 3 Series έρχεται με την μεγαλύτερη αυτονομία που έχεις συναντήσει ποτέ σε smartwatch!

Το Dual-chipset προσφέρει την πιο ομαλή λειτουργία οθόνης για κάθε σενάριο στην καθημερινή σας ζωή. Με τυπική χρήση σε λειτουργία Smart Mode έχεις 3 μέρες χρήσης ενώ με την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Ultra-Long Battery Life Mode, μπορείς να χρησιμοποιείς το ρολόι σου έως και για 14 μέρες! Έτσι, δεν θα ανησυχείς ότι μπορείς να μείνεις χωρίς τον… «personal trainer» σου κατά την ώρα της προπόνησης, καθώς με ελάχιστη φόρτιση πριν φύγεις από το σπίτι, επεκτείνεται σημαντικά η διάρκεια της μπαταρίας. Μόλις 10 λεπτά φόρτισης είναι υπεραρκετά, ώστε η μπαταρία να φτάσει σε επίπεδο 20%, πράγμα που μεταφράζεται σε άνετη χρήση 15 ωρών! Τέλος, μπορείς να εκμεταλλευτείς και την αντίστροφη φόρτιση, την οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις με ένα πάτημα στο smartphone σου.

Με τόσες εξελιγμένες λειτουργίες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη για άσκηση… Σε όλα τα άλλα, θα σε βοηθήσουν τα δύο νέα Huawei Watch 3 Series, ο καλύτερος personal trainer που είχες ποτέ!