Εδώ και 30 χρόνια το αγαπημένο μας brand έχει γίνει έμπνευση με το υπέροχο σύνθημα Just Do It. 

Capture

Έτσι λοιπόν προκειμένου να γιορτάσει και να δείξει πόσο σημαντική είναι η διαφορετικότητα η Nike δημιούργησε ένα film που επικεντρώνεται σε ιστορίες κορυφαίων αθλητών, αλλά και αθλητών που έχουν ό,τι απαιτείται για να φτάσουν την κορυφή. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι φυσικά πως η δύναμη του αθλητισμού που πηγαίνει τον κόσμο παρακάτω.

Capture

Το film έχει στόχο να ενθαρρύνει και να παρακινήσει όλους όσους ονειρεύονται και θέτουν στόχους που μοιάζουν στα μάτια των άλλων ανέφικτοι.

Capture

 

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν ο LeBron James, η Serena Williams, ο Odell Beckham Jr., ο Eliud Kipchoge — ενώ στο video της καμπάνιας θα γνωρίσετε κάποιους ακόμα ξεχωριστούς αθλητές: Την Megan Blunk, παίκτρια μπάσκετ που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, το 2016, τον Isaiah Bird, που γεννήθηκε χωρίς πόδια και σε ηλικία 10 ετών έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο ένα στην ομάδα πάλης, τον Charlie Jabaley — που κατάφερε να χάσει 60 κιλά, να γίνει και ν’ ανατρέψει την ανάπτυξη ενός εγκεφαλικού όγκου. Την ιστορία του video αφηγείται ο Colin Kaepernick.

Capture

About The Author