Είναι σημαντικό ότι το νέο εικαστικό #PinkAlert για τον Ιούλιο είναι έτοιμο για να το μοιραστείς «πολλές φορές», πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις και να το στείλεις σε όλες τις αγαπημένες. Ακόμα και από την παραλία, μπες στο Pinkalert.gr, διάλεξε το εικαστικό #PinkAlert που σου αρέσει και μοιράσου το στα Social Media ή στείλτο με προσωπικό μήνυμα στις γυναίκες της ζωής σου, μέσω Facebook, Messenger, Instagram, Viber και Whatsapp. Με αυτό το μήνυμα, θύμισε την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και εγρήγορση, γιατί ο αγώνας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού δίνεται κάθε μέρα και ΟΧΙ μια φορά το χρόνο. Μην το αφήνεις για «αύριο» ή για μετά το καλοκαίρι, μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει.

Capture
Σύμμαχό σου αυτό το μήνα, θα βρεις τον αγαπημένο και χαρισματικό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή, Σπύρο Μαργαρίτη (@spiros.margar), o όποιος μπαίνει στην παρέα των Pinkers, και έχοντας ως υπερ-δύναμη την υπενθύμιση, μοιράζει το μήνυμα του #PinkAlert με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Capture

Οι “Pinkers” είναι μια ομάδα αγαπημένων και ταλαντούχων ανδρών, οι οποίοι γίνονται ροζ και φωτογραφίζονται για να παρακινήσουν ακόμα περισσότερο κόσμο να στηρίξει αυτόν τον καλό σκοπό. Ήδη τους προηγούμενους μήνες, αγαπημένοι “Pinkers”, όπως οι ηθοποιοί Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) και Ορφέας Αυγουστίδης (@orfeasav), καθώς και ο ταλαντούχος φωτογράφος Νικόλας Μάστορας (@nmastoras) έστειλαν το δικό του πρωτότυπο μήνυμα υπενθύμισης, ενισχύοντας αυτόν το σημαντικό σκοπό.

Capture

Η Avon, που βρίσκεται κοντά στις Ελληνίδες εδώ και 30 χρόνια, συνεχίζει την εκστρατεία για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, προσφέροντας ένα δημιουργικό τρόπο να υπενθυμίσεις στις γυναίκες της ζωής σου να φροντίσουν τον εαυτό τους, το PINK ALERT. Κάθε μήνα, ένα νέο εικαστικό μήνυμα είναι διαθέσιμο στο PinkAlert.gr, για να το μοιραστείς με τις αγαπημένες σου και να τους θυμίσεις την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και εγρήγορση, γιατί ο αγώνας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και η υγεία του στήθους κάθε γυναίκας δεν είναι μόνο στο χέρι της, είναι στο χέρι όλων μας.

Capture

Ενημερώσου και προστάτευσε. #ΠΡΩΤΑΕΣΥ

Το PINK ALERT είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή.
Μπες στο Pinkalert.gr και διάδωσέ το #ΠΡΩΤΑΕΣΥ.