Άνθρωπος είσαι και δεν ήθελες να πας για δουλειά μια μέρα. Σκέφτηκες καλά όμως τι δικαιολογία θα πεις;

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δηλώσεις ασθένεια.Θα ισχυριστείς ότι ο πυρετός έχει πάρει την ανιούσα και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Ωστόσο υπάρχουν και υπάλληλοι που δεν χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία. Κάποιοι είναι αφοπλιστικά ειλικρινείς. Το Career Builder έκανε μια έρευνα για τις πιο περίεργες ατάκες που έχουν ακούσει οι υπεύθυνοι κατά καιρούς. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τι έγινε την επόμενη μέρα που τα συγκεκριμένα άτομα εμφανίστηκαν στη δουλειά.

Διαβάστε τις χειρότερες δικαιολογίες που έχουν καταγραφεί εν καιρώ:

1. Γυναίκα υπάλληλος δεν ήταν στο πόστο της,επειδή μαγείρευε και δεν μπορούσε να φύγει από το σπίτι.

2.Άνδρας εργαζόμενος εξομολογήθηκε στον προϊστάμενό του τη φλογερή νύχτα που έζησε με μια άγνωστη. Το πρόβλημα ήταν ότι το πρωί δεν ήξερε που βρισκόταν!

3.Υπάλληλος τηλεφώνησε στην υπεύθυνη βάρδιας και δήλωσε ότι ξύπνησε με πολύ καλή διάθεση που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε το εργασιακό κλίμα να της την χαλάσει!Οπότε δεν πήγε στη δουλειά.

4.Ένας άλλος ομολόγησε ότι όλο το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στο καζίνο και έπαιζε. Το πρωί της Δευτέρας είδε ότι έχει αρκετά χρήματα ακόμα στη διάθεσή του να παίξει και παρέμεινε εκεί.

5.Νεαρή κοπέλα έκανε πλαστική εγχείριση και δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή ήθελε τα μάγουλά της να είναι λίγο πιο ψηλά από ότι ήταν,πήγε να συναντήσει τον γιατρό της και όχι τον διευθυντή της.

6.Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε πως εντελώς τυχαία βρέθηκε μέσα σε ένα αεροπλάνο και βρίσκεται σε άλλη γη και άλλα μέρη!