Οι πολυβιταμίνες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στην καθημερινότητα πολλών γυναικών. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή το μεγάλωμα των παιδιών φέρνουν συχνά τις γυναίκες στα όρια. Γι’ αυτό ένα boost στον οργανισμό συχνά είναι απαραίτητο. Άλλωστε, η φροντίδα του εαυτού μας είναι το πρώτο βήμα για να πετύχουμε σε όλα τα άλλα! Αν ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν είχες εντάξει τις πολυβιταμίνες στο διαιτολόγιό σου, πιθανώς να έχεις απορίες! Μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά; Η απάντηση είναι ναι. Αρκεί να ακολουθείς παράλληλα και έναν ισορροπημένο τρόπο διαβίωσης.

Γιατί να πάρεις πολυβιταμίνες

Προσφέροντας στον οργανισμό σου αυτά που πραγματικά χρειάζεται, βελτιώνεις σώμα, νου και διάθεση! Μια σύγχρονη πολυβιταμίνη όπως η Great θα καλύψει πραγματικά τις ανάγκες σου. Τις πρώτες εβδομάδες, η Great ξεκινά να καλύπτει τα κενά στη διατροφή σου. Αυξάνεται η ενέργεια σου και μειώνεται η κούραση και η κόπωση! Μετά τους πρώτους μήνες, τα συστατικά δουλεύουν μαζί και δρουν σε πολλά σημεία. Ενισχύουν μαλλιά, δέρμα και νύχια, προστατεύουν τα κύτταρα, δυναμώνουν τον οργανισμό και βελτιώνουν τη διάθεση σου. Στη διάρκεια του χρόνου έχεις πλέον βάλει τα θεμέλια για καλή υγεία και ομορφιά από μέσα προς τα έξω.

Το δώρο της Βίκυς Καγιά σε 5 μαμάδες για τη Γιορτή της Μητέρας

Για τη Γιορτή της Μητέρας, η Βίκυ Καγιά και η εταιρεία πολυβιταμινών της Great for women αποφάσισε να κάνει ένα ουσιαστικό δώρο σε όλες αυτές τις Great Moms που καθημερινά μας εκπλήσσουν με τη δύναμη τους. Σχεδίασαν μια Great day αποκλειστικά για 5 μαμάδες συνδρομήτριες της Great στον υπέροχο χώρο του Golf Γλυφάδα Privé. Με yoga για χαλάρωση από την Άννα Ζώρζου, με πικ νικ και special χυμούς από το Verve, σαλάτες από το IT και γλυκές επιλογές από το Fresh patisserie. Φυσικά δεν έλειψαν τα δώρα από την Adidas και την Migato.

Οι Great στιγμές που μοιράστηκαν οι Νίκη, Κατερίνα, Πηνελόπη, Κωνσταντίνα, Άντζελα και η Βίκυ είναι μια υπενθύμιση σε όλες τις μαμάδες να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους. Να τον φροντίζουν και να τον ενδυναμώνουν.

Παράλληλα, όλη την εβδομάδα η εταιρεία γιόρτασε τις στιγμές που έχει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της ώστε να είναι ισορροπημένη και χαρούμενη. Τις ονόμασε «Great me time». Είναι όλα αυτά που οι γυναίκες και ειδικά οι μαμάδες κάνουν 100% για τον εαυτό τους! Πάνω από 150 μαμάδες και πολυάσχολες γυναίκες μοιράστηκαν το πόσο ανάγκη έχουν τον προσωπικό τους χρόνο και είπαν ποιο είναι το δικό τους «Great me time».

Δείτε στη συνέχεια το video: