Η αγαπημένη εταιρεία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής NUTRILITE™, παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα, το NUTRILITE Garlic, το NUTRILITE Coenzyme Q10 και το NUTRILITE Concentrated Fruits & Vegetables, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες του οργανισμού μας.

Οι ταμπλέτες NUTRILITE Garlic περιέχουν σκόνη σκόρδου και εκμεταλλεύονται τα ποικίλα οφέλη του, όπως η κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού, η θωράκιση από το καθημερινό στρες και η διατήρηση της καρδιακής υγείας και των κανονικών επιπέδων χοληστερόλης. Παράλληλα, χάρη στη σύνθεση της σκόνης, η συνήθης ενοχλητική μυρωδιά του σκόρδου αντικαθιστάται από ευχάριστο άρωμα δυόσμου! Και τα δύο υλικά προέρχονται από την Trout Lake Farm, την ιδιόκτητη φάρμα της NUTRILITE™.

garlic

Το NUTRILITE Coenzyme Q10 είναι ο σύμμαχός μας στην κουραστική καθημερινότητα, καθώς αποτελεί μια συμπληρωματική πηγή του συνενζύμου Q10, προκειμένου να βοηθήσει την έκλυση ενέργειας από την τροφή. Το συνένζυμο Q10 είναι μια ουσία παρόμοια με βιταμίνη, η οποία βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος, με υψηλότερη συγκέντρωση στα όργανα με μεγάλες ενεργειακές ανάγκες, όπως η καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά. Καθώς όμως μεγαλώνουμε, η συγκέντρωση του συνενζύμου Q10 στο σώμα μας σταδιακά μειώνεται και έτσι, συμπληρώματα διατροφής όπως το NUTRILITE Coenzyme Q10 μας αναζωογονούν!

coenzyme

Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι γεμάτα βιταμίνες, ανόργανα συστατικά και άλλα θρεπτικά συστατικά αναγκαία για τον οργανισμό μας. Οι ταμπλέτες NUTRILITE Concentrated Fruits & Vegetables εμπεριέχουν εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, ροδιού, πορτοκαλιού, κουφοξυλιάς, μύρτιλλου, ασερόλας, μπρόκολου, καρότου, σπανακιού και τομάτας, που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Η ειδική σύνθεση του NUTRILITE Concentrated Fruits and Vegetables διατηρεί τη θρεπτική αξία και τα σημαντικά στοιχεία των συστατικών αυτών, χαρίζοντάς μας ευεξία και τόνωση του οργανισμού.

concentrate

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής NUTRILITE™ στον ιστότοπο της Amway, www.amway.gr.