Από τότε που ήμασταν παιδιά ακούμε την εξής φράση: «Φάε αυγό να δεις καλό». Την έχουμε ακούσει από την γιαγιά μας, όταν μας έδινε το φρέσκο αυγουλάκι από την κότα μέχρι και σήμερα που είναι το «μότο» της νέας στήλης των Ηπειρωτικών Αυγών, όπου υπάρχουν ευφάνταστες συνταγές με αυγά και χρήσιμες διατροφικές συμβουλές. Εκεί, μπορούμε να βρούμε πρωτότυπες ιδέες για πεντανόστιμα και υγιεινά, αλμυρά ή γλυκά πιάτα, με όλες τις διατροφικές πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρουμε για να ρυθμίσουμε την διατροφή μας, εμπνευσμένα από τους ειδικούς του κλάδου της διαιτολογίας.

Tελικά ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός αυγών που μπορούμε να καταναλώνουμε εβδομαδιαία; Γιατί το αυγό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα τρόφιμα στις δίαιτες; Εσείς, πόσο καλά γνωρίζετε τη διατροφική αξία του αυγού που αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής μας; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά τις δίνουν τα Ηπειρωτικά Αυγά και θα τις βρούμε στην ολοκαίνουρια στήλη στην ιστοσελίδα τους. Κάνοντας κλικ στο tab, Φάε Αυγό να Δεις Καλό, μπορούμε τώρα να μάθουμε τα πάντα για την υψηλή διατροφική αξία του αυγού. Ακόμη, υπάρχουν έξυπνες και χρήσιμες συμβουλές γύρω από την σωστή κατανάλωσή του αυγού, με την υπογραφή διακεκριμένων διατροφολόγων.

Διάβασε ακόμη: 10 λόγοι για να γίνει το αυγό αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου

Η στήλη Φάε Αυγό να Δεις Καλό θα ανανεώνεται κάθε μήνα, φιλοξενώντας διαφορετικούς διατροφολόγους κάθε φορά, οι οποίοι αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε κατηγορίας αυγού, από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Ηπειρώτικων Αυγών, αλλά και να εξηγήσουν το πώς η κάθε κατηγορία ανταποκρίνεται στις ειδικές διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

Παράλληλα, δημιουργούν νόστιμες και υγιεινές συνταγές, βασισμένες στo εκάστοτε προϊόν. Στην «πρεμιέρα» της στήλης ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Μάνος Δημητρούλης, μίλησε για τον διατροφικό πλούτο των Ηπειρώτικων Αυγών Ελευθέρας Βοσκής , μέσα από τα οποία εμπνεύστηκε μία εύκολη και λαχταριστή συνταγή για αφράτα pancakes.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, που προσφέρουν στους καταναλωτές αυγά με ονομασία προέλευσης, απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, πιστεύουν
ότι «η γνώση είναι δύναμη» και γι’ αυτό σε προσκαλούν να μάθεις τα πάντα για το τρόφιμο που καταναλώνεις πιο συχνά, με ένα μόνο κλικ.