Γιατί είναι η πιο… περίεργη ηλικία!

Αν έχεις περάσει τα πρώτα –άντα, τότε ΟΚ θα έχεις ήδη μετανιώσει για μερικά πράγματα στη ζωή σου. Αλλά αν δεν τα έχεις φτάσει και τα κοντοζυγώνεις τότε εμείς σε προειδοποιούμε…

-Τα πρέπει

Μέχρι να φτάσεις τα 30 σου υπάρχει η κοινωνική πίεση και όλα τα «πρέπει». Υπάρχει η αντίληψη πως πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα μέχρι τα 30 αλλιώς δεν θα έχεις κοινωνική καταξίωση. Κάτι το οποίο προφανώς και δεν ισχύει ωστόσο θα σε έχει επηρεάσει ήδη.

-Ο χρόνος με τους γονείς σου

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας όταν άνοιγε η πόρτα… εξαφανιζόμασταν ωστόσο με τον καιρό θα καταλάβεις πως  χρόνος που έχασες από το να κάτσεις με τους γονείς σου, δεν αναπληρώνεται εύκολα και ίσως καθόλου.

-Πρώτα η δουλειά

ΟΚ, είναι λογικό να βάζεις την επαγγελματική σου καταξίωση πρώτη. Αλλά θα φτάσεις στα 30 και θα αναλογιστείς πως έχασες περισσότερα πράγματα στη ζωή σου από όσα κέρδισες, κυνηγώντας την καριέρα σου.

-Η ηλικία

Παραδέξου το. Νόμιζες πως στα 30 θα νιώθεις γριά. Και να λοιπόν που τα φτάνεις και παραμένεις όμορφη, νέα και λαμπερή. Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να μετανιώνεις;

-Εσύ σε δεύτερο ρόλο

Μέχρι τώρα σίγουρα έβαζες άλλους σε πρώτο πλάνο. Το αγόρι σου, την κολλητή σου, οποιονδήποτε. Στα 30 σου θα μετανιώσεις που δεν έβαλες εσένα προτεραιότητα αρκετές φορές.

-Δεν φρόντισες το σώμα σου

Καθαρά από θέμα εμφάνισης. Τα 30 είναι η ηλικία-ορόσημο για το σώμα καθώς αν έχεις παραπανίσια κιλά χάνονται όλο και πιο δύσκολα. Οπότε πρόσεχε την ζωή που κάνεις για να μην… τρέχεις!

-Τα ταξίδια

Όσα δεν έκανες τουλάχιστον. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να ταξιδέψεις σαν τον Γκιούλιβερ, ωστόσο τα ταξίδια είναι μέρος των 20’s μιας και μετά αρχίζουν τα… δύσκολα!