Όταν δεν τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά είναι λογικό πως χάνουμε κάποια βασικά θρεπτικά συστατικά τα οποία μειώνουν των κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια κα. Πώς λοιπόν θα καταφέρεις να πάρεις όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεσαι; Φυσικά με μια πολυβιταμίνι που εξασφαλίζει πως το σώμα θα πάρει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται. Ποιοι είναι οι λόγοι να τις ξεκινήσεις;

 

Κάνει καλό για τη καρδιά: Μελέτες δείχνουν ότι η λήψη πολυβιταμινών υψηλής ποιότητας μπορεί να μειώσει τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο: Η χρήση βιταμινών έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο ορισμένων καρκίνων. Μια πρόσφατη μελέτη 14.000 ατόμων ηλικίας 50 ετών και άνω διαπίστωσε ότι η καθημερινή χορήγηση συμπληρωμάτων πολυβιταμινών “μείωσε σημαντικά τον κίνδυνο του καρκίνου”.
Ενισχύει την ανοσία: Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό γνωστό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες D και E ενισχύουν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.
Υγιή μαλλιά και δέρμα: Για πλούσια μαλλιά αλλά και υγιές δέρμα είναι απαραίτητη η χρήση πολυβιταμινών
Αισθανθείτε καλύτερα: Η λήψη πολυβιταμινών συνδέεται με την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, των συναισθημάτων ευεξίας, καθώς και με τη μείωση του άγχους και του άγχους. Μόνο αυτό, το καθιστά άξια να παραμείνει συμβατή με μια ρουτίνα πολυβιταμινών.

Προσωπικά η αγαπημένες μου είναι 0ι 100% Φυσικές βιταμίνες TERRANOVA οι οποίες δημιουργήθηκαν πριν μερικά χρόνια με αφορμή μία γυναίκα.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η TERRANOVA γιόρτασε την φετινή ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ μαζί με τις αγαπημένες Κατερίνα Καινούριου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βασσιλική Ρούσου, Αννούσα Μελά, Βασιλική Καρατζογιάννη, Σεβαστιάνα Κώστα και Ιωάννα Λαουμτζή. Ανέδειξαν μέσα από εμπνευσμένες στιγμές τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για ισορροπημένη διατροφή και πραγματική ομορφιά. Μέσω instagram stories  δημιουργήθηκε μια συλλογή από #stigmesTERRANOVΑ στις οποίες η γυναίκα φροντίζει τον εαυτό της, αλλάζει τη ζωή της προς το καλύτερο, επιλέγει να φάει σωστά, αναδεικνύει την φυσική της ομορφιά, νιώθει ελεύθερη και υγιής.

Όλες οι επιλογές της στηρίζονται στην δύναμη της Φύσης και των αγαθών της Γης, που είναι και η βάση δημιουργίας της γυναικείας σειράς Βιταμινών TERRANOVA που είναι 100% Φυσικές, χωρίς πρόσθετα και διατίθενται με μεγάλη αποδοχή τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά φαρμακεία.

Εσένα ποιες είναι οι αγαπημένες σου #stigmesTERRANOVΑ;