Κάνεις γυμναστήριο και έχεις δει διαφορά στο σώμα σου όμως θέλεις αυτό το κάτι παραπάνω και όλο ψάχνεις δίαιτες. Έτσι δεν είναι; Ποιο είναι όμως το μυστικό που θα σε κάνει να χάσεις κιλά και θα έχεις επίπεδη κοιλιά μέχρι να βγεις στην παραλία στις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Μα φυσικά τα μικρά γεύματα! Τα μικρά και συνεχώμενα γεύματα δίνουν τη δυνατότητα στον οργανισμό να «καίει» περισσότερο άρα αυτόματα εσύ χάνεις κιλά, ναι ακόμα και αν δεν γυμνάζεσαι! Υιοθέτησε αυτόν τον τρόπο και πραγματικά θα δεις ότι κάνει θαύματα, άσε που δεν θα νιώθεις και το αίσθημα της πείνας που συχνά μας πιάνει και κάνουμε ατασθαλείες.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, τα αγαπημένα σου GranCereale σε προσκαλούν στον κόσμο του #MiniMealism, όπου τα μικρά γεύματα ή αλλιώς mini meals, μπορούν να είναι χορταστικά με λίγα και καλά υλικά και GranCereale!

Capture

Ο λόγος είναι απλός. Τα GranCereale είναι δημητριακά σε μπισκότα μπορούν να ταιριάξουν με πολλές και διαφορετικές γεύσεις και υλικά, ώστε να αναπληρώνεις την χαμένη ενέργεια γρήγορα και να καλύπτεις την «λιγούρα» της στιγμής, δίνοντάς σου παράλληλα απεριόριστες επιλογές για συνδυασμούς, όπου κι αν είσαι, ό, τι ώρα κι αν είναι… στη δουλειά, πριν και μετά το γυμναστήριο αλλά και το πρωί ή το βράδυ στο σπίτι.

Τα GranCereale, η γλυκιά απόλαυση της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, σε καλούν στον κόσμο του #MiniMealism και σου λύνουν όλες τις απορίες μέσα από 3 mini video γρήγορης εξιστόρησης καθημερινών προβληματισμών για την ανάγκη ενός χορταστικού και γευστικού mini meal!

Και τώρα που όλοι ξέρουν τι θα πει #MiniMealism, σειρά σου να μας πεις ποιο είναι το δικό σου mini meal με τον πιο minimal και γρήγορο τρόπο, τα emojis!

Πάρε μέρος μέχρι και τις 29 Ιουλίου, γράψε με emojis και με ποια υλικά συνδυάζεις τα GranCereale σου για να ετοιμάσεις το δικό σου mini meal και μπες στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Ιουλίου για ένα supercool και minimal lunch bag ή τα αγαπημένα σου GranCereale προϊόντα, #Crocante #Cioccolato #Classico #Digestive