Τα αδύνατα χέρια μαρτυρούν αμέσως ένα γυμνασμένο και σμιλευμένο σώμα. Όλες ξέρουμε, όμως, ότι είναι αρκετά δύσκολο να χάσουμε πόντους από τα μπράτσα, ίσως πιο δύσκολο από κάθε άλλο σημείο του σώματος. Γι’αυτό, χρειαζόμαστε εξειδικευμένες ασκήσεις που στοχεύουν στην συγκεκριμένη περιοχή ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο σετ ασκήσεων για τα μπράτσα που θα μας βοηθήσουν να τα τονίσουμε.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αδύνατα χέρια

Το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής για τα μπράτσα διαρκεί μόλις 12 λεπτά και θα χρειαστεί να το κάνουμε 4 φορές την εβδομάδα. Δεν είναι και υπερβολικός κόπος για το αποτέλεσμα που θα δούμε μετά από 10 εβδομάδες έτσι; Επίσης, οι ασκήσεις είναι αρκετά εύκολες και μπορούν να τις κάνουν και αρχάριοι.

Τι θα χρειαστείτε; 2 μικρά βαράκια (εάν δεν έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 μπουκάλια του νερού).

Μην ξεχάσετε να κάνετε διατάσεις και ζέσταμα, καθώς το βίντεο ξεκινάει αμέσως με τις ασκήσεις. Είναι σημαντικό να κάνετε σωστή προθέρμανση για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς! Οι οδηγίες είναι στα αγγλικά αλλά είναι πολύ εύκολες να τις παρακολουθήσετε. Μπορείτε είτε να βάλετε υπότιτλους στα ελληνικά είτε να κοιτάτε τι κάνει η γυμνάστρια, Rebecca-Louise.

Φυσικά, για να δείτε αποτέλεσματα, πρέπει ταυτόχρονα να διατηρείτε ισορροπημένη διατροφή. Όχι απαραίτητα να κάνετε κάποια δίαιτα, απλώς μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με έξτρα θερμίδες, γιατί το λίπος θα «κρύψει» την πρόοδό σας.

Αδύνατα χέρια; Ερχόμαστε! Ώρα να τονώσουμε τους ώμους μας, να δείξουμε τους δικέφαλούς μας και να αποκτήσουμε σμιλευμένα μπράτσα!

Δείτε ακόμη: 4 εύκολες ασκήσεις για γοφούς… σαν καρδιά