Σε ταλαιπωρεί καθημερινά κι ας προσέχεις να μην τρως πολύ! Είναι ένα θέμα που προβληματίζει συχνά κάθε γυναίκα και ιδιαίτερα όταν είναι η ώρα να φορέσει εκείνο το στενό φόρεμα γιατί πρέπει να βγει. Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο και παρακάτω μπορείς να εφαρμόσεις κάποια tips για να το ξεφορτώνεσαι πιο εύκολα.

Κόψε το αλάτι
Τα γεύματα με πολύ αλάτι προκαλούν κατακράτηση υγρών και κατ’ επέκταση φούσκωμα. Απέφυγε το, δηλαδή άσε τα τσιπς και το fast food αν δεν θέλεις να έχεις πρόβλημα.

Πιες νερό
Μην το ξεχνάς ποτέ. Πρέπει να πίνεις πολύ νερό και αν μπορείς μαζί με μπόλικες σταγόνες λεμονιού. Μην υποκύπτεις στο ανθρακικό των αναψυκτικών. Είναι ότι χειρότερο για το φούσκωμα!

Βάλτε το σέλερι στη διατροφή σου
Είναι διουρητικό και μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Επίσης έχει μηδέν θερμίδες και μπορείς να το βάλεις μέχρι και στο smoothie!

Μαγείρεψε τα λαχανικά σου
Και ωμά είναι τέλεια και πιο γρήγορο να τα απολαύσεις, αλλά μαγειρεμένα είναι καλύτερα για να καταπολεμήσεις το φούσκωμα.

Πετάξε την τσίχλα
Και ξυπνά σιγά σιγά την αίσθηση της πείνας και σε κάνει να καταπίνεις αέρα και να μοιάζεις με μπαλόνι!

Μείωσε τους υδατάνθρακες
Το ρύζι, τα ζυμαρικά και το ψωμί σε αναγκάζουν να αποθηκεύεις τρεις φορές παραπάνω νερό! Κόψτα εντελώς για 24 ώρες και θα δεις πόσο ανάλαφρη θα αισθανθείς!

Πρόσθεσε λίγο σκόρδο
Είναι υποτιμημένο αλλά κάνει θαύματα. Ωθεί το σώμα σου να κάψει παραπάνω θερμίδες και τον μεταβολισμό σου να συνηθίσει σε έναν πιο υγιεινό κύκλο.