Καμιά φορά, αναζητώντας την τέλεια γεύση, το μοναδικό άρωμα, την ονειρεμένη υφή, μπορεί να φτάσεις πολύ μακριά. Ίσως και μέχρι την Αιθιοπία! Ή ακόμα καλύτερα, να πάει κάποιος άλλος να τα βρει και να τα φέρει στη γειτονιά σου. Όπως τα Coffee Island!

Τα Coffee Island εγκαινιάζουν, τα Microfarm Series, μια σειρά από ιστορίες μοναδικών ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά το πάθος και τη δημιουργία. Κάθε μία από αυτές τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου limited edition, επομένως αν δεν προλάβεις να τη γευτείς όσο είναι καιρός, δεν θα έχεις ξανά την ευκαιρία.

Στο 1ο επεισόδιο λοιπόν, ο αγαπημένος μας master chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος ταξιδεύει νοητά μαζί με τον Coffee Explorer, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, στη γενέτειρα του καφέ, Αιθιοπία, και απολαμβάνουν τον Microfarm Ethiopia Damo.

«Η γεύση είναι μνήμη», λέει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κλείνει τα μάτια και διακρίνει αμέσως τη μαύρη σοκολάτα στο χαρμάνι. Ο εκλεκτικός master chef εξηγεί ότι έχει ένα υπερξοπλισμένο σπίτι, όσον αφορά στον καφέ, αλλά παραδέχεται ότι χρειάζεται τις συμβουλές του Coffee Explorer για να αντιληφθεί καλύτερα τον καφέ που απολαμβάνουν οι δυο τους, ενώ έχει όλη τη διάθεση να εξερευνήσει παρέα με τον Παναγιώτη, τα μοναδικά αρώματα.
Πρόλαβέ τον Ethiopia Damo στο καφεκοπτείο ή κάνε μια πρώτη δοκιμή με take away στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά μέσα από το app της Coffee Island ή από το site www.coffeeisland.gr .

Τι θα δούμε άραγε στο επόμενο βίντεο της σειράς;