Ο ήλιος το καλοκαίρι γίνεται πολύ καυτός, γι’αυτό πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας σε καθημερινή βάση και με προσοχή. Για το λόγο αυτό, η Jurlique δημιούργησε προϊόντα αντηλιακής φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, που προστατεύουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα χρυσαφένιο χρώμα.

Η αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας Sun Specialist Cream της Jurlique, με μη λιπαρή υφή, προσφέρει δείκτη προστασίας SPF 40 εξασφαλίζοντας ισχυρή προστασία από τον ήλιο.

Πέρα από τον υψηλό δείκτη SPF στον οποίο οφείλεται προστασία από τις ακτίνες UVΒ , η κρέμα υψηλής προστασίας Sun Specialist επιτυγχάνει επίσης ισχυρή προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες UVA. Οι ακτίνες UVA διαπερνούν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, καταστρέφοντας την ελαστίνη και το κολλαγόνο, προκαλώντας έτσι την πρόωρη γήρανσης της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Η Sun Specialist Cream SPF40 High Protection στη μοναδική κλίμακα που προσδιορίζει το επίπεδο προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA , έχει βαθμολογηθεί με PA+++. Όπως όλα τα προϊόντα της Jurlique, η σειρά Sun Specialist βασίζεται σε φυσικά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τοπικά Αυστραλιανά βότανα και αποκλειστικά βιοδυναμικά μείγματα.

JURLIQUE_150ml_SUN_After Sun Lotion

Sun Specialist SPF 40 High Protection Cream PA +++

Σχεδιασμένη για να παρέχει ένα ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB, η Sun Specialist SPF 40 High Protection Cream της Jurlique συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης που προκαλούν. Εμπλουτισμένη με το ισχυρό αποκλειστικό μείγμα της Jurlique με εκχύλισμα μαύρης κουφοξυλιάς, χαμομήλι, καλέντουλα, ρίζα γλυκόριζας και τριαντάφυλλο, καταπραΰνει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ερυθρότητα βελτιώνοντας έτσι τη λάμψη, τη διαύγεια και το δερματικό τόνο.

JURLIQUE_100mL_SUN_SPF40 Face Body