Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια σέξι γυναίκα με μοναδικό στιλ και μαλλιά γεμάτα λάμψη. Η περιποίηση είναι αναγκαίο να γίνεται καθημερινά -αν θες να τα αποκτήσεις κι εσύ- αλλά ένα είναι το προιόν/κλειδί που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Ο λόγος για το Mythic Oil. Το λάδι μαλλιών που είναι περιζήτητο και προσφέρει θρέψη, πειθαρχία και λάμψη σε όλους τους τύπους. Έχοντας συλλέξει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση, το Mythic Oil «ξαναζωντανεύει» τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Γι’αυτό και η Ελένη Φουρέιρα αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων κομμωτών και της L’Oréal Professionnel και απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα. Το μυστικό πίσω από αυτήν την μεταμόρφωση δεν είναι άλλο από το υπέροχο λάδι Mythic Oil που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών της Ελένης. Μια λάμψη που μόνο οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά μιας γυναίκας.

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία του Mythic Oil και ζήτησε από τον κομμωτή σου το προϊόν Mythic Oil που σου ταιριάζει. Στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel.

eleni

eleni1