Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα θέλουν να τρέφονται ισορροπημένα και να διατηρούν το βάρος τους. Ακόμα και στην περίπτωση όμως που έχουν αποφασίσει να μπουν σε πρόγραμμα, η καθημερινότητα και οι συνεχείς υποχρεώσεις στέκονται εμπόδιο. Υγιεινή διατροφή σημαίνει μαγείρεμα καθημερινά, προετοιμασία υγιεινών snacks για το γραφείο και συχνές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που δεν έχεις χρόνο;

Μια νέα υπηρεσία έρχεται να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας. Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά αποφάσισαν να δημιουργήσουν το meallion, μία ποιοτική υπηρεσία μαγειρεμένων γευμάτων, εμπνευσμένη από τις λέξεις meal (γεύμα) και million (εκατομμύριο).

Ο τέλειος σύμμαχος στη διατροφή

Η ιδέα του meallion γεννήθηκε ως μία υπηρεσία που προσδοκά να προσφέρει μία ισορροπημένη και ποιοτική λύση διατροφής, όπως αυτή που θα χρειάζονταν επαγγελματίες με πολύ περιορισμένο χρόνο, αθλητές με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες αλλά και οικογένειες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο παρασκευής του γεύματος σε άλλες δραστηριότητες. Με τον ελεύθερο χρόνο να περιορίζεται όλο και περισσότερο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, η υπηρεσία meallion αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για απολαυστικά, φρέσκα γεύματα στο ψυγείο που θέλουν μόνο 2΄αναθέρμανση σε φούρνο μικροκυμάτων, ή 20’ σε οικιακό φούρνο και αποτελούν τη βέλτιστη λύση γευμάτων για το σπίτι ή το γραφείο, με την ποιότητα και την ποικιλία που θα αναζητούσαμε σε ένα καλό εστιατόριο.

 

Ό,τι χρειάζεσαι στην πόρτα σου

Το meallion είναι μια ιδανική υπηρεσία για καλύτερη οργάνωση των γευμάτων μέσα στην εβδομάδα. Οι πελάτες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πακέτα γευμάτων από 4 έως και 14 πιάτα, τα οποία παραδίδονται όλα μαζί στην πόρτα τους σε προγραμματισμένη ημερομηνία. Το μενού έχει επιμεληθεί ο Λάμπρος Βακιάρος ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γευστικών και διατροφικών απαιτήσεων, ενώ σε κάθε συσκευασία αναγράφονται λεπτομερείς πληροφορίες για τη διατροφική αξία του φαγητού. Οι πρώτες ύλες είναι αυτές που κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό το meallion καθώς τα πουλερικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές είναι της εταιρείας Πίνδος και είναι αποκλειστικά ελευθέρας βοσκής, το κρέας είναι της εταιρείας Νασόπουλος και έχουν πιστοποιήσεις εκτροφής welfare. Χάρη στις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας που έχουν χρησιμοποιηθεί, τα γεύματα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο και να καταναλωθούν έως και 7 μέρες από την ημέρα παραλαβής, διασφαλίζοντας τα θρεπτικά χαρακτηριστικά και τη φρεσκάδα τους.

Διαβάστε επίσης: