Ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί μια καθημερινή ρουτίνα, που καμία γυναίκα δε δύναται να παραλείψει αν ενδιαφέρεται για τη μακροπρόθεσμη υγεία του δέρματός της. Αρκετές φορές όμως αναρωτιώμαστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή σαπουνιού ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Επιστρέφει δυναμικά η μπάρα

Το δίλημμα συνήθως προκύπτει ανάμεσα στο σαπούνι σε υγρή μορφή και την κλασική μπάρα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα δυναμικό come back. Παρά το γεγονός ότι το υγρό σαπούνι είναι αρκετά πρακτικό για καθημερινή χρήση, η μπάρα σαπουνιού παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα. Αρχικά, τα προϊόντα διαρκούν περισσότερο, επομένως εξοικονομούμε χρήματα. Παράλληλα, πρόκειται για επιλογές πιο φιλικές προς το περιβάλλον, αφού οι συσκευασίες τους δεν περιέχουν τόσο πλαστικό.

Η βιώσιμη εναλλακτική στον καθαρισμό προσώπου

Η NIVEA προσφέρει τη λύση στην υπερβάλλουσα χρήση πλαστικού, με μια νέα σειρά αποτελεσματικών και στέρεων προϊόντων καθαρισμού προσώπου, τις μπάρες NIVEA NATURALLY Clean! Η νέα αυτή σειρά αποτελεί τη βιώσιμη εναλλακτική στον καθαρισμό προσώπου, χωρίς πλαστικά.

Οι νέες συνθέσεις αναπτύχθηκαν ειδικά για τον καθαρισμό του προσώπου και είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά σαπούνια τα οποία έχουν πολύ υψηλό pH, οι NIVEA NATURALLY Clean μπάρες έχουν συνθέσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στην τιμή του pH του δέρματος, με αποτέλεσμα να είναι ήπιες με την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνουν.

Διατίθενται στους τύπους:

Μπάρα για Καθαρισμό & Λάμψη: Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τριαντάφυλλου και βιταμίνη Ε. Καθαρίζει απαλά και προσφέρει απαλή υφή και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

Scrub για Καθαρισμό Πόρων: Περιέχει clay καολίνης και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Καθαρίζει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ βελτιώνει την υφή της, μειώνοντας το μέγεθος των πόρων.

Scrub για Βαθύ Καθαρισμό με ενεργό άνθρακα: Είναι το πρώτο scrub προσώπου σε μορφή μπάρας χωρίς καθόλου πλαστικό, με πιστοποιημένη φυσική σύνθεση και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης το οποίο προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα, απαλλαγμένη από μαύρα στίγματα.

Διαβάστε επίσης:

Ξέχνα το κομμωτήριο! Τρία πανεύκολα χτενίσματα για να…λάμψεις το βράδυ της Ανάστασης