Η Lancaster είναι γνωστό ότι πάντα εξελίσσει τα προϊόντα της ώστε να συμφωνούν με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, πάντα με σκοπό να φροντίσουν την επιδερμίδα μας κάθε φορά και πιο αποτελεσματικά. Αυτή τη φορά το λόγο έχει η σειρά “365 Skin Repair”, η οποία στοχεύει εμάς που εκτός της φυσικής γήρανσης της επιδερμίδας, έχουμε να ανταπεξέλθουμε και στις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Η σύνθεση της σειράς “365 Skin Repair” στοχεύει και ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης της επιδερμίδας, επιδιορθώνοντας έτσι τη φθορά της βιολογικής γήρανσης και παράλληλα της γήρανσης που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί οι “περιβαλλοντικοί παράγοντες”; Οι ρύποι, οι υπεριώδεις ακτινοβολίες (UV), το στρες, η έλλειψη ύπνου… Όλα αυτά φθείρουν την επιδερμίδα παράλληλα με την βιολογική της τάση, προκαλώντας κουρασμένη όψη και βαθιές γραμμές.

Lancaster 365 Skin Repair_

Ο ορός “365 Skin Repair Serum Youth Renewal” ενισχύει τις άμυνες της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές και εσωτερικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα αντιστρέφει τις φθορές που έχουν ήδη προκληθεί σε αυτήν. Με καινούρια, επανασχεδιασμένη φόρμουλα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι η σύνθεσή του είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Το πραγματικό “αστέρι” της σειράς, πάντως, είναι σίγουρα η “365 Skin Repair light mousse cream”, η ανάλαφρη, απαλή κρέμα που όχι μόνο έχει την ίδια λειτουργία που έχει ο ορός, αλλά παράλληλα “σβήνει” απαλά και τις ατέλειες της επιδερμίδας άμεσα και σε βάθος χρόνου. Προσφέρει αψεγάδιαστο, ματ αποτέλεσμα, κάνοντάς την ιδανική για μικτές (κι όχι μόνο) επιδερμίδες.

Ας κλείσουμε με κάποια βασικά στοιχεία της τεχνολογίας “365”, ώστε να γνωρίζεις πραγματικά γιατί η Lancaster την αποκαλεί το κλειδί για τη διατήρηση της νεότητας! Επανόρθωση με το σύμπλεγμα “DNA Repair”, με ενεργό συστατικό το bifidobacterium lysate, ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν βιοτεχνολογίας που ενισχύει τη διαδικασία διόρθωσης του DNA από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ταυτόχρονα, το εκχύλισμα σόγιας, πλούσιο σε γλυκοπρωτεΐνες, συμβάλλει στην ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων.

Προστασία με τη “Full Light Technology”, που στοχεύει ταυτόχρονα τις ακτίνες UV, την υπέρυθρη ακτινοβολία αλλά και το ορατό φως, καθώς και τη φθορά που έχει προκληθεί από αυτά. Τα φίλτρα προστασίας απορροφούν τις ακτίνες UVA, UVB και το ορατό φως, ενώ ισχυρά αντιοξειδωτικά (με εκχύλισμα ροδιού και Φυσαλίδας), εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Epigenetic Complex, βασισμένο στην επιστήμη της επιγενετικής. Η επιστήμη αυτή εξετάζει το πώς το περιβάλλον επιδρά στην έκφραση των γονιδίων, και η Lancaster χρησιμοποίησε τα ευρήματα αυτής ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει την πιο αποτελεσματική σύνθεση. Το εκχύλισμα κόκκινου ρυζιού, plantain, αλλά και το απόσταγμα κόκκινου κρασιού παρατείνουν και διατηρούν τη μακροβιότητα των κυττάρων, για μια επιδερμίδα που παραμένει νεανική σε βάθος χρόνου.

Η σειρά “365 Skin Repair” προσφέρει ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα σβήνει τις ατέλειες (εμφάνιση πόρων, έκκριση λιπαρότητας) λόγω του εκχυλίσματος αμαμελίδας και μικροσφαιριδίων από πολυμερή. Παράλληλα κρατάει μια αέρινη σχεδόν υφή, χωρίς να χάνει από ενεργά και θρεπτικά συστατικά. Η Lancaster για μία ακόμη φορά ξέρει πως μας φροντίσει!