Το να έχεις υπέροχο δέρμα και καθαρό πρόσωπο είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι φιλοδοξούν να πετύχουν. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι για να αποκτήσετε υπέροχο δέρμα απαιτείται συνδυασμός υγιεινού τρόπου ζωής, καλών συνηθειών περιποίησης και χρήσης των κατάλληλων προϊόντων. Ακολουθούν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

Εσωτερική ενυδάτωση

Το να πίνετε άφθονο νερό είναι σημαντικό για να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιές. Στόχος να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Ύπνος

Ο επαρκής ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του δέρματός σας. Επιδιώξτε 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ και προσπαθήστε να αποφύγετε να μένετε ξύπνιοι μέχρι αργά.

Διατροφή

Η υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη και υγιή λίπη μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και λαμπερό.

Αντιηλιακή προστασία

Η προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τη φθορά και τη γήρανση. Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με SPF 30 ή υψηλότερο και εφαρμόστε το ξανά κάθε δύο ώρες εάν βρίσκεστε έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός του προσώπου σας δύο φορές την ημέρα είναι σημαντικός για την αφαίρεση βρωμιάς, λιπαρότητας και μακιγιάζ που μπορεί να φράξουν τους πόρους σας και να προκαλέσουν σπυράκια. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό που είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας.

Απολέπιση

Η τακτική απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στην αποφράξεις των πόρων, αφήνοντας το δέρμα σας να φαίνεται πιο λείο και λαμπερό. Επιλέξτε ένα απαλό απολεπιστικό και χρησιμοποιήστε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Ενυδάτωση με La Mer

Η ενυδάτωση είναι σημαντική για να διατηρείτε το δέρμα σας λαμπερό και υγιές. Η La Mer παρουσιάζει τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση, η οποία προβάλει ένα νέο, ισχυρό σύστημα δράσης, που βοηθά στη δημιουργία νεανικής απαλότητας στην επιδερμίδα και αντίστασης στα σημάδια γήρανσης.

Πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια προσδίδουν στη Soft Cream πολυτελή, απαλή υφή και προηγμένη αποτελεσματικότητα, μέσα από βελτιστοποιημένα συστήματα μεταφοράς και απόδοσης. Τώρα, κάθε βάζο της Moisturizing Soft Cream περιέχει ακόμη περισσότερα σφαιρίδια που είναι πλέον βαθμιαίων διαστάσεων, ώστε να επιταχύνουν τη μεταφορά τους και να βελτιστοποιούν την απόδοση. Δισεκατομμύρια πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια σε κάθε βάζο, δρουν για να «γεμίζουν» την επιδερμίδα σε κάθε επίπεδο, όπως τα κομμάτια ενός παζλ για να ενυδατώσουν στο μέγιστο κάθε σημείο της. Εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σε τρισδιάστατη ακρίβεια τα σφαιρίδια αυτά από το πρώτο άγγιγμα, μεταφέρουν το Miracle Broth™ ακριβώς, όπου η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη. Το αποτέλεσμα είναι επουλωτική ενυδάτωση που διαρκεί και βοηθά την επιδερμίδα να αντισταθεί στην εμφάνιση λεπτών γραμμών αφυδάτωσης. Σε μόλις 4 εβδομάδες επιδερμίδα με αίσθηση ελαστικότητας, ενώ ανακάμπτει σε σφριγηλότητα*

Αποφυγή σκληρών προϊόντων

Αποφύγετε τη χρήση σκληρών προϊόντων που περιέχουν αλκοόλ, αρώματα και άλλα ερεθιστικά. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αφαιρέσουν το δέρμα σας από τα φυσικά του έλαια, προκαλώντας το ξηρό και ερεθισμένο.

Με λίγα λόγια, το να έχεις υπέροχο δέρμα και καθαρό πρόσωπο απαιτεί συνδυασμό πραγμάτων και τήρηση μιας ρουτίνας ομορφιάς. Μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό δέρμα και να απολαύσετε μια λαμπερή επιδερμίδα, πρώτα από όλα κάνοντας υπομονή και επιμένοντας στην καθημερινή σας φροντίδα.