Το φίλημα του ήλιου, η αλμύρα της θάλασσας, ένα έντονο ηλιοβασίλεμα πάνω από την ακτή… το Ylang τυλίγει όποια το φοράει στις πιο αισθησιακές νότες του καλοκαιριού, φέρνοντας σε όλες μας το feeling του ονειρεμένου καλοκαιριού που κανείς δε μπορεί να αντισταθεί.

Η Dorothee Piot δημιούργησε για τη Roger&Gallet ένα ιδανικά φρέσκο και γλυκό άρωμα, που μόλις το φοράς σε τυλίγει με ελαφριές νότες από περγαμόντο, μανταρίνι και πορτοκάλι, περνώντας ύστερα σε ισορροπημένες νότες Υλάνκ, άνθους καρύδας και πορτοκαλιού, ενώ στη βάση του κυριαρχούν ο κέδρος, η βανίλια και το musk. Οι μυρωδιές αυτές είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο για να αναδείξεις τον πιο καλοκαιρινό, φρέσκο εαυτό σου!

Roger&Gallet_Ylang

Παράλληλα, με την παρουσίαση του Ylang, η Roger&Gallet μας είχε και άλλη μία έκπληξη. Η εταιρεία αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον απόλυτα “hot” floral artist Thierry Boutemy, ο οποίος δημιούργησε τη ντελικάτη σύνθεση που κοσμεί το μπουκάλι του αρώματος και παράλληλα δημιούργησε την απόλυτη καλοκαιρινή τσάντα, μια φλοράλ έκρηξη που είναι ικανή να γεμίσει χρώμα τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας!

Roger&Gallet x Thierry Boutemy_Limited edition bag

Το limited edition Ylang είναι διαθέσιμο από το Μάιο εώς και το Σεπτέμβρη, σαν καλοκαιρινό όνειρο. Θα το βρεις στο πιο κοντινό σου φαρμακείο από εδώ, ώστε να σε μαγέψει από κοντά με την αύρα που θα σε τυλίξει (αλλά και με την τιμή του)!