Υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβρη και η αλήθεια είναι πως έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς το αγαπημένο μας καλοκαιράκι θα αργήσει να ξαναέρθει.

Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως ο καιρός δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε ότι μπήκε το Φθινόπωρο, αφού ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός, ακόμα.
Ίσως νιώθεις μια μελαγχολία, αλλά έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις τον Σεπτέμβριο!

1. Αρχικά, άνοιξε τις βαλίτσες σου και φύλαξε τα ρούχα των διακοπών σου για να μην μείνουν στο σαλόνι μέχρι τα Χριστούγεννα.

2. Άρχισε να κατεβάζεις από τις ντουλάπες σου λίγο πιο χοντρά ρουχαλάκια. Ζακετούλες, φούτερ, φόρμες… Και ταξινόμησε τα ωραία! Μην φυλάξεις ακόμα τα μαγιό σου.

3. Αν δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές, αυτή είναι ιδανική περίοδος γιατί ούτε αφόρητη ζέστη κάνει ούτε υπάρχει παντού συνωστισμός.

4. Αυτή την περίοδο διεξάγονται πολλές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις, που θέλεις να πας.

5. Πολύ καλή περίοδος επίσης, είναι και για πικ νικ. Είτε σε κάποιο βουνό, είτε σε κάποια πεδιάδα, είτε στην θάλλασσα. Ενδείκνυται άψογα ο καιρός.

6. Κανόνισε ένα ladies night με τις φίλες σου γιατί σίγουρα έχετε πάρα πολλά να εξιστορήσετε από τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

7. Οργάνωσε μια τέλεια ποδηλατάδα για εσένα και την παρέα σου ή το άλλο σου μισό και απολαύστε όμορφα μέρη.

8. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις τα μαλλιά σου. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τον ήλιο και το αλάτι και χρειάζονται άμεση ενυδάτωση, φροντίδα και μάσκες.

9. Φυσικά και θα κάνεις ένα γενικότερο μποτέ. Περιποιήσου την επιδερμίδα σου που είναι και εκείνη πολύ αφυδατωμένη και χάρισε της λάμψη και αναζωογόνηση.

10. Θέσε στόχους και όνειρα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος, τώρα που ξεκουράστηκες και γέμισες μπαταρίες, για να βάλεις μπροστά!

Καλό μήνα και να θυμάσαι… Κάθε μέρα είναι διαφορετική και ιδιαίτερη. Εκμεταλλεύσου την σωστά!