Το αθλητικό στιλ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο μέρος της μόδας γιατί είναι άνετο, ταιριάζει σε πολλά στιλ και έχει απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών. Μετά το athleisure λοιπόν ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το τελευταίο trend του αθλητικού στιλ που είναι το #popclimbing. Ένας συνδυασμός χρωμάτων, με επιρροές από την urban τάση που φέρνει την ισορροπία ανάμεσα στο smart και casual στιλ. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για αμέτρητες περιστάσεις, το #popclimbing σου φτιάχνει τη διάθεση και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Παρακάτω σου προτείνουμε 3 must have items που βρήκαμε στη Springfield και τα οποία χρειάζεσαι για να το πετύχεις!

Αντιανεμικό jacket

Το απόλυτο μπουφάν της σεζόν για να πετύχεις ένα retro ύφος, είναι ένα αντιανεμικό με έντονα χρώματα. Συνδυάζεται με τζιν και φόρμες εξίσου και σου δίνει έξτρα πόντους στο στιλ.

Φόρμα και πουκάμισο

Μπορεί να μη το συνήθιζες σαν συνδυασμό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσεις. Είναι βολικό και ευκολοφόρετο και κυρίως μπορείς να το έχεις 24/7.

Mini backpack

Τόσο όσο για να βάλεις μέσα κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά. δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο μέσα στην πόλη και είναι φοβερά stylish. Όταν αποφασίσεις να πας εκδρομή το ξανασυζητάμε.