Σίγουρα είναι πιο εύκολο για σένα να πληρώνεις σχεδόν τα πάντα με την πιστωτική σου κάρτα, βέβαια έτσι σπαταλάς περισσότερα χρήματα να ξέρεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δεν πρέπει με τίποτα να την χρησιμοποιείς γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο λοιπόν, απόφυγε τα παρακάτω:

1. Σε online αγορές

Ξέρω, κάποια προϊόντα είναι πολύ ωραία και οικονομικά στο διαδίκτυο, αλλά πάντα πρέπει να προσέχεις την ασφάλεια των sites κάθε φορά. Είναι πολύ εύκολο να σου υποκλέψουν τα προσωπικά στοιχεία της κάρτας σου γι’αυτό προτίμησε την paypal και μην την γεμίζεις με υπερβολικό ποσό αν δεν έχεις σκοπό να το ξοδέψεις.

2. Για αγορές εφαρμογών στο κινητό και στο λάπτοπ

Γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με εφαρμογές πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Όταν είναι να ξοδέψεις χρήματα, πρέπει να διαβάζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις για να είσαι καλυμμένη.

3. Σε βενζινάδικα που είναι τελείως μόνα τους

Ξέρεις όλα εκείνα που βρίσκεις στην μέση του πουθενά κατά την διάρκεια ταξιδιού. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην προσέξεις ότι υπάρχει σύστημα που κάνει καταγραφή των στοιχείων σου, γι’αυτό προτίμησε τα μετρητά.