Τα videogames είναι μία από τις πλέον αγαπημένες ασχολίες πολλών, ομολογουμένως και η δική μας!

Εκτός από ένα δυνατό PC όμως, χρειάζεται και προσεκτική επιλογή στα περιφερειακά, ώστε να είστε καλά εξοπλισμένοι, τόσο για single player όσο και για multiplayer παιχνίδια.

Για εσάς λοιπόν που «λειώνετε» το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στη Smart Kit.

Το κύριο κομμάτι του πακέτου είναι ένα μικρό και πρακτικό πληκτρολόγιο, χωρίς περιττά πλαίσια, με πλήκτρα διακριτά μεταξύ τους, και μηχανισμό για πληκτρολόγηση με χαμηλό θόρυβο.

Το δεύτερο κομμάτι είναι ένα ποντίκι με εργονομική σχεδίαση και τροχό, και με το κατάλληλο μέγεθος για να παίζετε άνετα.

Και οι δύο αυτές συσκευές είναι ενσύρματες, κυρίως για να μην υπάρχει καθυστέρηση στις εντολές που δίνετε, καθώς όπως ξέρετε, στα παιχνίδια έχουν σημασία ακόμα και τα κλάσματα του δευτερολέπτου.

Το τρίτο κομμάτι είναι ένα επίσης ενσύρματο headset, με μαξιλαράκια τόσο στον βραχίονα όσο και στα ηχεία. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ρυθμιστή για την ένταση του ήχου, όπως και δύο βύσματα 3,5 χιλιοστών για σύνδεση των ακουστικών και του μικροφώνου στις ανάλογες υποδοχές.

Το καλώδιο του είναι κατασκευασμένο σαν κορδόνι, ώστε να μην «κολλάει», αλλά και να το διπλώνετε χωρίς να κόβεται.

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα αντιολισθητικό, μεγάλου μεγέθους mousepad, για ακόμα μεγαλύτερη εργονομία. Θα το βρείτε στη Smart Kit, μόνο με 29,90 ευρώ! Για όλο το σετ φυσικά!