Η περίοδος των hipsters τελείωσε και ελπίζουμε να πήρε μαζί της και όλο το κύμα εκείνων των μουσάτων που άφηναν κυριολεκτικά γενιάδα. Και τώρα τι; Για να κρίνεις τι πραγματικά σου αρέσει και τι όχι καλό είναι να δεις και να συγκρίνεις τον ίδιο άνθρωπο με γένια και χωρίς. Μπορεί να πιστεύεις ότι ένας άντρας είναι πιο ωραίος όταν είναι “μουσάτος” αλλά το άρθρο αυτό ήρθε για να σου αποδείξει το αντίθετο. Δεν με πιστεύεις; Πάμε να τους δούμε μαζί!

Matthew McConaughey

Capture

Andrew Garfield

Capture

Pierce Brosnan

Capture

Brad Pitt

Capture

Shia LaBeouf

Capture

Το Philips OneBlade booth ταξιδεύει σε διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, για 2 εβδομάδες, και σε περιμένει με την παρέα σου να το ανακαλύψεις και να τολμήσεις την αλλαγή με την πιο πρωτοποριακή συσκευή, στην κατηγορία της ανδρικής περιποίησης!

Capture

Αν είσαι ο άντρας που αγαπά το ξύρισμα ή το τριμάρισμα  ή και το facial styling, η Philips σε προσκαλεί να ζήσεις από κοντά τη συναρπαστική «τριλογία» του «Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε», και να διαπιστώσεις, με τρεις απλές κινήσεις, γιατί το OneBlade είναι πολλά περισσότερα από μία ξυριστική μηχανή.

Με την επαναστατική τεχνολογία OneBlade, –  διαθέτει ταχύτατα κινούμενη λεπίδα που κάνει 200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο και κόβει ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες –  είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου, για άψογη ακρίβεια και λιγότερους ερεθισμούς, χάρη στο διπλό σύστημα προστασίας που διαθέτει. Χαρίζει με  απόλυτη ακρίβεια, το τέλειο τριμάρισμα και ξύρισμα, στο στυλ που επιθυμείς, από επιμελώς ατημέλητο, μέχρι ένα απαλό και καλοξυρισμένο look.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά… μία δοκιμή από κοντά θα σε πείσει. Μπορείς να επισκεφθείς με την παρέα σου το Philips OneBlade booth στις 14:00 – 20.00:

  • Την Πέμπτη 25 & Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στην πλατεία Κανάρη, στον Πειραιά
  • Την Πέμπτη 1η & Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης
  • Την Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή

 

Η διαδικασία απλή και διασκεδαστική… Μπαίνεις μέσα στο πιο “funk” booth και δοκιμάζεις το OneBlade, κάνοντας την αλλαγή που σε εμπνέει, ενώ μια κάμερα δείχνει σε τηλεόραση έξω από το booth, step by step τη διαδικασία, παρακινώντας όλους τους επίδοξους, περαστικούς, “OneBladers”. Μπορείς να φωτογραφηθείς πριν και μετά την OneBlade εμπειρία, να το ανεβάσεις στα social media και να μπεις σε κλήρωση, διεκδικώντας το απόλυτο ανδρικό προϊόν.