Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο υπνοδωμάτιο την ώρα του ύπνου. Άλλοι πάλι πραγματοποιούν σε αυτό αρκετές καθημερινές δραστηριότητες. Τρώνε καθισμένοι στο κρεβάτι ή κάνουν διάδρομο ακριβώς δίπλα. Παρόλα αυτά, αν και αισθάνονται άνετα σε αυτό το χώρο, η διατήρηση διαφόρων αντικειμένων στο υπνοδωμάτιο μπορεί να αποβεί βλαβερή με τρόπους που κανένας δε φαντάζεται. Δείτε στη συνέχεια 5 αντικείμενα που δεν πρέπει να διατηρούνται στην κρεβατοκάμαρα.

-Τα παπούτσια

Ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι βγάζουν τα παπούτσια τους, όταν μπαίνουν σπίτι είναι η υγιεινή. Τα παπούτσια “κουβαλούν” βακτηρίδια και βρωμιά, τα οποία “φυλακίζονται” στο χαλί του σαλονιού. Πολλοί δεν έχουν όμως παπουτσοθήκη έξω από το σπίτι και αφήνουν τα παπούτσια στην είσοδο ή στο δωμάτιο. Πρέπει να αποφεύγεται η παραμονή των παπουτσιών στο δωμάτιο με κάθε κόστος.

-Κινητό ή ξυπνητήρι

Το άγχος είναι κάτι που συνδέεται με το ξυπνητήρι. Πολλοί άνθρωποι το τοποθετούν δίπλα τους γιατί δεν εμπιστεύονται ότι θα χτυπήσει σωστά ή γιατί φοβούνται ότι θα κοιμηθούν λιγότερο. Η ένταση μειώνεται, όταν το ξυπνητήρι ή το κινητό μεταφερθούν στο δίπλα δωμάτιο, ώστε να μπορούν να το ακούσουν, χωρίς όμως να βρίσκεται δίπλα στο κεφάλι τους.

-Οικογενειακές φωτογραφίες

Αυτό μοιάζει παράλογο. Σύμφωνα με τους κανόνες του Feng Shui, όταν κάποιος βλέπει αυτές τις φωτογραφίες πριν κοιμηθεί, έχει αυξημένες πιθανότητες για νευρικότητα και στρες. Στο μυαλό έρχονται τα άγχη, οι υποχρεώσεις και οι ανησυχίες που συνδέονται με άλλα άτομα.

-Εξοπλισμός γυμναστικής

Πολλές φορές ο εξοπλισμός γυμναστικής είναι δύσκολο να αποθηκευτεί. Δεν πρέπει όμως να διατηρείται δίπλα στο κρεβάτι για λόγους υγιεινής. Παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει και συναισθήματα ενοχής, σε περίπτωση που μια μέρα δεν εκπληρώθηκε το πρόγραμμα γυμναστικής.

Το γραφείο της δουλειάς

Όταν κάποιος εργάζεται στο σπίτι, είναι απαραίτητο να διαχωρίζει την εργασία από την ξεκούραση. Ο εγκέφαλος μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από τις εργασιακές υποχρεώσεις, τη στιγμή που ο άνθρωπος πρέπει απλώς να ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης: Τα 8 αντικείμενα που αποθηκεύεις στο μπάνιο και πρέπει επειγόντως να τους αλλάξεις θέση