Ο άντρας για να είναι κομψός δε θέλει κόπο αλλά τρόπο για να το πετύχει.  Ξέρει να διαλέγει ρούχα που είναι όμορφα αλλά όχι απαραίτητα με λογότυπο. Προτεραιότητά του είναι η άνεση και η καλή ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής.

Ο κομψός άντρας δε γίνεται δούλος της μόδας. Ξέρει τι του πηγαίνει και τι ταιριάζει στον τρόπο ζωής του. Προτιμά τα πιο διαχρονικά και κλασσικά στιλ με μοντέρνες πινελιές ώστε να τα έχει για χρόνια και να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής του.

Ο κομψός άντρας δεν νοιάζεται για την ποσότητα των ρούχων που έχει αλλά για την ποιότητά τους. Ξέρει να σετάρει σωστά τα κομμάτια που έχει και να δημιουργεί τους δικούς του συνδυασμούς.

Δε φορά ρούχα που του είναι πλέον στενά ή δεν ταιριάζουν πλήρως στο σωματότυπό του μόνο και μόνο επειδή του αρέσουν.

Ο κομψός άντρας ξέρει τι dress code πρέπει να ακολουθήσει για να πάει στο γραφείο, σε μια κοινωνική επίσκεψη. σ΄ένα γεύμα εργασίας , ή με φίλους να διασκεδάσει.

Ο κομψός άντρας έχει φτιάξει εξ΄αρχής σύνολα έτοιμα και τα έχει στην ντουλάπα του ώστε να μη χάνει πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας φορώντας ό,τι βρει μπροστά του.

Η κατηγορία των κομψών αντρών εδώ και χρόνια εμπιστεύεται τα Marks & Spencer γιατί ξέρει πως θα βρει ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ λογικές τιμές ώστε να μην υποστεί οικονομική αφαίμαξη και να πληρώσει αυτό που πραγματικά αξίζει.

Η νέα συλλογή MENSWEAR AW19 διαθέτει κασμιρένια πουλόβερ με δυναμικά σχέδια, φούτερ σε παστέλ αποχρώσεις καθώς κλασσικά wash denim κομμάτια.

Από τη συλλογή δεν λείπουν τα statement αξεσουάρ όπως baseball caps, φουλάρια και trainers που ολοκληρώνουν το look, ενώ για τις κρύες μέρες του χειμώνα, τα M&S προτείνουν μάλλινα double-faced jackets σε γήινα χρώματα.

Η χρωματική παλέτα αγκαλιάζει τους γήινους τόνους με το καφέ και το πράσινο να «αναμειγνύονται» αρμονικά με το μπλε και το μπορντό.

Με τη νέα συλλογή MENSWEAR, τα Marks & Spencer υπενθυμίζουν ότι η μόδα είναι… και ανδρική υπόθεση!