Τα κοσμήματα είναι ένα από τα απαραίτητα και αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών. Αναδεικνύουν όχι μόνο τα πιο όμορφα σημεία της αλλά και ένα μέρος του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της. Αυτό ακριβώς αγκαλιάζει η Μad Cat με την συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της, φτιαγμένη από αγάπη και μεράκι. Όλες οι δημιουργίες έχουν σκοπό να παροτρύνουν κάθε κορίτσι και γυναίκα να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Στην Girly Collection συναντάμε φανταχτερά χρώματα και απεριόριστο glitter για παιχνιδιάρικο στιλ που αναδεικνύει την ηλικία της ψυχής μας. Η αέναη κίνηση και η εναλλαγή στην πανδαισία των χρωμάτων της ελληνικής φύσης ενέπνευσαν τη σειρά Colors of Luxury. Η Urban Lines συλλογή είναι φτιαγμένη από απρόβλεπτα, υλικά, όπως ατσάλι, ασήμι, stoneware clay, ψηφίδες και μπετό που μπορούν να χαρακτηριστούν ως η επιτομή του μοντερνισμού. Η σειρά Contemporary Αmazons απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει με δυναμισμό κάθε έκφανση της ζωής και κερδίζει κάθε μικρή μάχη της καθημερινότητας, γεγονός που την καθιστά άξια απόγονο της αρχαίας φυλής των Αμαζόνων. Το πάντρεμα του κλασσικού με το μοντέρνο και τα ασυμβίβαστα υλικά, δημιουργούν ιδιαιτερότητες σε κάθε της συλλογή, ενώ η χειροποίητη φύση τους προσδίδει αξία, καθιστώντας κάθε κόσμημα μοναδικό.

Η Mad Cat δεν ξεχνά όμως και τον σύγχρονο άντρα, οπότε στη συλλογή City warriors θα βρούμε ατσάλι, τιτάνιο, ασήμι, δέρμα, ξύλο και ημιπολύτιμους λίθους που επιστρατεύτηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά αφιερωμένη σε αυτούς τους σύγχρονους πολεμιστές μας.

«Πάντα είχα αγάπη για την τέχνη και τη ζωγραφική, έχω κάνει εκθέσεις ζωγραφικής και έχω ζωγραφίσει όλους τους πίνακες του σπιτιού μου. Αγαπώ το χειροποίητο κόσμημα και επειδή μου αρέσει να φοράω η ίδια κοσμήματα, αποφάσισα να ξεκινήσω και τη δημιουργία τους. Είναι κάτι που με χαλαρώνει και μου δίνει ζωή. Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος κάτι περισσότερο για να ξεκινήσει από το να ασχολείται με αυτό που αγαπάει! Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μετατρέψω το κόσμημα σε ένα απαραίτητο συμπλήρωμα της ενδυματολογικής εικόνας της γυναίκας, καθώς και στο πιο δυνατό σημείο της αισθητικής της πρότασης», εξηγεί η Κατερίνα Δεσερή, δημιουργός των νέων χειροποίητων κοσμημάτων Mad Cat.

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές της Mad Cat στο www.madcatjewelry.com, στο Facebook και στο Instagram και επειδή γνωρίζουμε ότι θα τα λατρέψεις για ρίξε μια ματιά και στον σούπερ διαγωνισμό που τρέχει το Xmaslife.gr κάνοντας click εδώ!