Πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις στυλ στο αγόρι σου; Όχι πια αφού τώρα σου έχουμε ένα μικρό μυστικό που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην καρδιά της Αθήνας. Μα γιατί μιλάμε άραγε; Φυσικά για το νέο κατάστημα της DUR που βρίσκεται επί της οδού Κριεζώτου 13.

Capture

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το διαχρονικό αυτό brand το λατρεύεις και τώρα σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το στυλ του αγοριού σου με υψηλή ποιότητα, διαχρονικό στυλ και παράλληλα μοντέρνες γραμμές.  Αξίζει να σημειωθεί ότι, η DUR πρόσφατα εγκαινίασε ένα  νέο κατάστημα στην  Αθήνα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με θερμή ανταπόκριση από την τοπική αγορά, ενώ  λίγο νωρίτερα μέσα στο 2018 ενίσχυσε την παρουσία της στο εξωτερικό με το άνοιγμα καταστήματος στην Κύπρο.

Capture

Με το νέο της αυτό κατάστημα, η DUR αριθμεί στο σύνολο 30 σημεία πώλησης επεκτείνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.

Capture

Εντοπίστε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα  DUR ή περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop:  www.dur.gr και ανακαλύψτε τις κολεξιόν που συνδυάζουν το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή.