Κόντρα στις αντίξοοες συνθήκες και όλα τα ‘’επιχειρηματικά προγνωστικά’’ ένα νέο beauty brand έκανε την εμφάνιση του μέσα στο 2020. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδω! Η νέα σειρά προιόντων περιποίησης είναι ελληνική, vegan και απευθύνεται στο πιο δύσκολο κοινό… τους άντρες.

Αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά αρρενωπά πρότυπα της Αρχαίας Ελλάδας, o Θεοφάνης Βουκίδης δημιουργησε την Andras Care με σκοπό να εξαλείψει κάθε προκατάληψη αναφορικά με την αντρική περιποίηση, παρέχοντας στους άντρες μία limited σειρά προϊόντων, εύκολων προς τη χρήση και ισχυρά αποτελεσματικών.

Η τεχνογνωσία πίσω από τα καλλυντικά

Σήμερα, η  Andras Care διαθέτει 7 διαφορετικά προϊόντα, για το δέρμα και την τρίχα των αντρών, αξιοποιώντας τα οφέλη της φαρμακευτικής κάναβης, η οποία ως συστατικό – κλειδί παρέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάνε στην διατήρηση αλλά και την ενδυνάμωση του τόσο του δέρματος όσο και της τρίχας.

‘’Ήθελα να δημιουργήσω κάτι το οποίο να  μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους άντρες, να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να παράγεται στην Ελλάδα. Έτσι γεννήθηκε η Andras Care! Η αρχική ιδέα ήταν ο σχεδιασμός περισσότερων κωδικών, αλλά κατέληξα στα συγκεκριμένα 7  προϊόντα έτσι ώστε να διευκολύνω  περισσότερους  άντρες ν’ αποκτήσουν καινούριες συνήθειες στην περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Στο μέλλον, σκοπέυω να  εμπλουτίσω με περισσότερους κωδικούς την γκάμα των προϊόντων μας’’ εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρείας.

Φυσικά, καθοριστική ήταν η συμβολή αναγνωρισμένων χειρουργών αισθητικής ιατρικής, αλλά και δερματολόγων, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία εξέλιξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία και τη σωστή όψη της αντρικής επιδερμίδας.

Βιωσιμότητα και κοινωνικό αποτύπωμα

Όπως κάθε σύγχρονο fashion & beauty brand που σέβεται τον εαυτό και τους καταναλωτές  του, έτσι και η Andras Care έθεσε εξαρχής αυστηρά κριτήρια στον τρόπο παραγωγής των προιόντων της με σεβασμό στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον.  Τα προϊόντα andras είναι vegan, δεν χρησιμοποιούνται σε πειράματα με ζώα, εκπληρώνοντας  τα κριτήρια του οργανισμού “Leaping Bunny”, σέβονται τους κανόνες της ηθικής και της βιωσιμότητας κατά τη διαδικασία παραγωγής τους αποτελώντας μια εξ ολοκλήρου ελληνική επένδυση στην ίδια τη χώρα που γέννησε το φως.

Διαθεσιμότητα και σημεία πώλησης

Είναι γεγονός, πως ακόμα και εκείνοι οι άντρες που αδιαφορούσαν για την προσωπική φροντίδα του δέρματος τους, μέσα στην καραντίνα έχουν αρχίσει να ‘’ψάχνονται’’!  Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως και για εμάς τις γυναίκες κάθε επέτειος, γιορτή ή απλή καθημερινή στιγμή είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε ένα όμορφο και άκρως χρηστικό δώρο στους συντρόφους, τους φίλους ή ακόμη και τους μπαμπάδες μας. Πόσο μάλλον όταν μπορούμε να το αγοράσουμε μέσα σε λίγα λεπτά -διαδικτυακά- από την άνεση του καναπέ  μας.

Εξάλλου, όπως τονίζει ο Θεοφάνης ‘’επένδυσε’’ από την αρχή στο γυναικείο γούστο: ‘’Τα χρώματα του κάθε κωδικού τα διάλεξα ύστερα από αρκετή μέριμνα και αφού μίλησα με άντρες αλλά κυρίως με πολλές γυναίκες αφού είναι αυτές που συνήθως επιλέγουν  για τους συζύγους/συντρόφους/φίλους τα προϊόντα περιποιήσεις τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ όμορφο και με χαροποιεί ιδιαιτέρως!’’.