Η τεχνολογία σήμερα είναι όχι μόνο next-gen αλλά και… next-level όταν πρόκειται να αφαιρέσει την ανάγκη για ύπαρξη καλωδίων.

Μία κατηγορία συσκευών που χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία, αλλά δεν είναι τόσο γνωστή όσο της αξίζει, είναι αυτή που παρουσιάζουμε εδώ. Σε αυτή ανήκει και το νέο ασύρματο ηχείο-ενισχυτής της Smart Electronics, με κόστος μόνο 22,90€ !!!

Είναι πολύ μικρό και ελαφρύ, ενσωματώνοντας ένα ιδιαίτερα δυνατό ηχείο, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Απλά τοποθετήστε το smartphone σας στην ειδική εσοχή που διαθέτει, και αμέσως ο ήχος θα αρχίσει να αναπαράγεται από το ηχείο της συσκευής, κάνοντας mute αυτό του κινητού σας.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται pairing, ούτε κανενός άλλου είδους σύνδεση, καθώς δεν χρησιμοποιεί Bluetooth ούτε WiFi !!!

Αντίθετα, έχει κατασκευαστεί με βάση την επαγωγική τεχνολογία, δηλαδή εκείνη που χρησιμοποιούν οι ασύρματοι φορτιστές για τα νέα smartphones. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εκπληκτικά εύχρηστο είναι! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακουμπήσετε το smartphone σας στο dock του ηχείου και να ενεργοποιήσετε τη συσκευή με το πλήκτρο στο μπροστινό μέρος, το οποίο διαθέτει μπλε LED ως ένδειξη λειτουργίας.

Τώρα απλά επιλέξτε την αγαπημένη σας μουσική και μπορείτε να την απολαύσετε με ισχυρότερο και καλύτερο ήχο.

Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μία στερεοφωνική υποδοχή 3,5mm για να ακούτε μουσική με πιο… παραδοσιακό τρόπο, π.χ. από feature phones ή ακόμα και από παλαιότερα MP3/CD players.

Η φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας γίνεται μέσω της θύρας microUSB, με ένα συμβατό καλώδιο να περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε ασύρματα μουσική χωρίς να επηρεάσετε την αυτονομία του κινητού σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 22,90 κάνοντας κλικ εδώ