Το στιλ είναι μέρος της προσωπικότητάς μας. Όλες τις ώρες της μέρας έχουμε στιλ και μπορούμε να κρατήσουμε την προσωπική μας πινελιά. Στην προπόνηση ιδρώνουμε, θέλουμε άνεση αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο στο να είσαι κομψή, μοδάτη και στιλάτη.

Εμείς με την βοήθεια της OYSHO βρήκαμε κομψά και statement κομμάτια για να τραβάς τα βλέμματα στην προπόνησή σου.

Η Oysho ενισχύει τη σχέση της με τα σπορ και λανσάρει το Oysho Training, την πρώτη της εφαρμογή με προπονήσεις fitness, yoga και running.

Με πάνω από 300 μαθήματα διαφόρων επιπέδων, για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους αθλητές, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους: Μπορούν να επιλέξουν τα ενδιαφέροντά τους από την πρώτη κιόλας στιγμή του onboarding ή να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα διάρκειας και έντασης.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια μηχανή προτάσεων που λαμβάνει υπόψη τις ήδη ολοκληρωμένες προπονήσεις για να προσφέρει νέα μαθήματα, προγράμματα και νέες προκλήσεις με προπονήτριες υψηλού επιπέδου και τη MIA, ένα avatar 3D που, μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας, θα βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την τεχνική τους και θα τους επιτρέψει να δουν τις ασκήσεις που κάνει η εικονική προπονήτρια από κάθε οπτική γωνία.

Προγράμματα προπόνησης:

Το Oysho Training περιλαμβάνει διάφορα είδη προπονήσεων που μπορούν να γίνουν με ή χωρίς εξοπλισμό. Από προγράμματα με ρουτίνες σχεδιασμένες ανά ημέρα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, μαθήματα έως και 45 λεπτών, μέχρι προπονήσεις εξπρές fitness και yoga που διαρκούν από 5 έως 20 λεπτά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για άσκηση στη διάθεσή τους.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει μαθήματα νέων πρακτικών έχουν γίνει τάση όπως ποδηλασία indoor, kickboxing, dance workout, pilates, barre και body pump, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προπονήσεων σε κάθε ένα από τα προγράμματά της.

Επίσης, μέσω των προκλήσεων, θα παρουσιάζονται διαφορετικοί στόχοι για να δοκιμάζετε τις αντοχές σας και να μοιράζεστε τα κατορθώματά σας με τους άλλους.

Τέλος, υπάρχουν επίσης τα «how to», σύντομα βίντεο με συγκεκριμένες κινήσεις, τόσο fitness όσο και yoga, για να τελειοποιήσετε, να προχωρήσετε και να βελτιώσετε την τεχνική σας.

Συνδεσιμότητα και διαθεσιμότητα:

Το Oysho Training σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προπονηθείτε όποτε και όπου θέλετε, κατεβάζοντας απλά τα μαθήματα ή προγράμματα στο κινητό ή τάμπλετ σας ή προβάλλοντας την εφαρμογή στην TV μέσω AirPlay ή Chromecast. Επιπλέον, στην ενότητα «Η Δραστηριότητά μου», οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λίστες και να ταξινομήσουν τα αγαπημένα τους μαθήματα, να ελέγξουν την εξέλιξη των προπονήσεών τους και να δημιουργήσουν τις δικές τους ρουτίνες.

 

Με την έκδοση για smartwatch θα μπορούν να καταγράφουν τη φυσική τους δραστηριότητα με μετρήσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις διαδρομές τους όπως ppm, kcal, ρυθμό και απόσταση που διανύθηκε.

Τα μαθήματα της εφαρμογής είναι διαθέσιμα σε διάφορες χώρες και γλώσσες, απο σήμερα μπορείτε να τα κατεβάσετε και στην Ελλάδα.