Τα wireless buds είναι πλέον το νέο στάνταρ στην αγορά με το μοναδικό design τους, το πολύ μικρό βάρος που σχεδόν σας κάνει να… ξεχνάτε ότι τα φοράτε, ενώ παράλληλα η απόδοσή τους θα σας ενθουσιάσει.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αποκτήσετε ακουστικά στυλ «buds» για οποιαδήποτε συσκευή (iOS, Android, laptops), με όλα σχεδόν τα πλεονεκτήματα των γνωστών μοντέλων, αλλά πολύ μικρό κόστος; Ναι, σήμερα μπορείτε, χάρη στα ακουστικά Awei από τη Smart Kit μόνο με 18 ευρώ!

Το συγκεκριμένο σετ έρχεται μέσα στο κλασικό, πλέον, «κουτάκι» του, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα βάση για τη φόρτισή τους αλλά και μια πολύ compact και βολική θήκη μεταφοράς, για να μη τα χάνετε στις τσέπες ή την τσάντα σας!

Έχουν ενσωματωμένη μπαταρία 300 mAh και φορτίζονται μέσω καλωδίου microUSB που παρέχεται δωρεάν στη συσκευασία και όταν τοποθετείτε τα ακουστικά στη θήκη, αυτά φορτίζονται αυτόματα!

Το κάθε ακουστικό έχει από μία μπαταρία 40 mAh, προσφέροντας εντυπωσιακή αυτονομία 8 ωρών, μεγαλύτερη ακόμα και από high end ακουστικά της αγοράς! Για την πλήρη επαναφόρτιση απαιτείται μόλις 1 ώρα.

Ενδεικτικά LEDs πάνω στη θήκη δείχνουν πότε τα ακουστικά έχουν φορτιστεί πλήρως, ενώ όποτε θέλετε, ανοίγετε το κουτί και βγάζετε τα ακουστικά, τα οποία είναι έτοιμα για χρήση.

Στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνονται τρία σετ από «σφουγγαράκια» σιλικόνης, ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος των αυτιών σας, λύνοντας μια για πάντα το πρόβλημα των καλωδίων, με στυλ και υψηλή ηχητική απόδοση.

Τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ελαφριά, μόλις 5 γραμμάρια το καθένα, και έχουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να μένουν σταθερά μέσα στο αυτί σας, ακόμη κι αν τρέχετε ή κάνετε έντονες κινήσεις.

Όταν κάνετε τη σύνδεση μέσω Bluetooth πλέον έχετε τα ακουστικά σας ενεργοποιημένα. Παρ’ ότι είναι δύο και το καθένα έχει τον δικό του πομποδέκτη, από τη στιγμή που θα συνδεθούν μεταξύ τους, είναι πλέον «ένα σώμα».

Έτσι, απενεργοποιώντας το ένα, αυτόματα απενεργοποιείται και το άλλο, ενώ λειτουργούν άψογα σε συνδυασμό, για ισχυρό και καθαρό stereo ήχο! Φυσικά έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα για χρήση σαν hands-free, τοποθετημένα ώστε να δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα με καθαρό ήχο.

Θα το βρείτε στη Smart Kit, μόνο με 18 ευρώ!