Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που λύνει η τεχνολογία για τους γονείς (και όχι μόνο) είναι του ελέγχου του μωρού/παιδιού εξ΄αποστάσεως, όταν αυτό κοιμάται στο δωμάτιό του κι εσείς βρίσκεστε αλλού μέσα στο σπίτι. Ένα baby monitor, λοιπόν, είναι απαραίτητο gadget για κάθε γονέα και το συγκεκριμένο που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Kit, προσφέρει πραγματικά όλα όσα θα θέλατε από αυτό, μόνο με 69,90 € !!!

Αποτελεί από μια κάμερα (που βλέπει και στο σκοτάδι) και τον δέκτη/remote, μέσω του οποίου μπορείτε να βλέπετε τα πάντα στην έγχρωμη, μεγάλη οθόνη του με διαγώνιο 2,4”. Η κάμερα τροδοφοτείται από τον miniUSB αντάπτορα που θα βρείτε στο κουτί και μπορείτε να την έχετε διαρκώς στην πρίζα ενώ το remote διαθέτει και εσωτερική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, οπότε μπορείτε να το φορτίζετε με τον δεύτερο φορτιστή που θα βρείτε στο κουτί και να τον έχετε κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς περιττά καλώδια!

Η σύνδεση γίνεται ταχύτατα και η εικόνα είναι εξαιρετικά καθαρή, όπως και ο ήχος. Ο ήχος είναι αμφίδρομος, κάτι που σημαίνει ότι θα ακούσετε αμέσως κάθε θόρυβο από το δωμάτιο του παιδιού, αλλά μπορείτε και να «μιλήσετε» στο παιδί, αν θέλετε, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου του remote! Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια χαλαρωτική μουσική που θα εκπέμπει η κάμερα στο δωμάτιο του παιδιού, ενώ η εμβέλεια της συσκευής είναι τόσο μεγάλη που πρακτικά θα έχετε εξασφαλισμένη σύνδεση οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, ακόμα και αν σας χωρίζουν αρκετά δωμάτια από την κάμερα!

Στο μενού του remote βρισκουμε 5 διαφορετικά ξυπνητήρια, ρύθμιση ήχου και απεικόνισης, ρύθμιση ώρας και ρύθμιση του VOX, δηλαδή της αυτόματης ενεργοποίησης σε περίπτωση ήχου/θορύβου από το χώρο της κάμερας. Έτσι, αν το παιδί κλάψει, θα ενεργοποιηθεί αμέσως η οθόνη και το μεγάφωνο για να έχετε πλήρη αντίληψη του τι συμβαίνει. Να σημειωθεί πως το baby monitor διαθέτει και ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για να ξέρετε αν επικρατεί ζέστη ή κρύο στο χώρο του παιδιού!

Τέλος, η κάμερα έχει αντιολισθητική βάση, είναι ρυθμιζόμενη σε tilt και μπορεί να βιδωθεί ακόμα και κάθετα, στον τοίχο, αν αυτό σας εξυπηρετεί για την παρακολούθηση ενός χώρου. Από τα πιο πλήρη video baby monitors της αγοράς, μπορείτε να το δείτε σε δράση, στο videο που σας ετοιμάσαμε!