Ο Ιανουάριος είναι συχνά ο μήνας που ξεκινάμε με ενθουσιασμό τη γυμναστική ως μέρος της ευρέως αποδεκτής παράδοσης των αποφάσεων και στόχων που θέτουμε ενόψει Πρωτοχρονιάς. Αφού πέσαμε με τα μούτρα στο φαγητό μέσα στις γιορτές και παραμελήσαμε την σωματική άσκηση, έφτασε τώρα η στιγμή να βάλουμε προτεραιότητα την σψματική μας ευεξία. Η αλλαγή του χρόνου χρησιμεύει ως μια συμβολική νέα αρχή, παρακινώντας μας να θέσουμε στόχους φυσικής κατάστασης, να υιοθετήσουμε πιο υγιεινές συνήθειες και να κινητοποιηθούμε σε κάθε τομέα γενικά. Γι’ αυτό ακριβώς και το Oysho Training λανσάρει ξανά το αθλητικό του περιεχόμενο με ένα ειδικό πρόγραμμα Back To Training για αυτόν τον Ιανουάριο. Η εφαρμογή προτείνει νέες πρακτικές και προκλήσεις fitness, running, yoga και pilates για να κατακτήσετε τους στόχους σας αυτήν τη χρονιά.

Η μεγάλη καινοτομία είναι η ενότητα «Gym Train», με ρουτίνες ειδικά σχεδιασμένες για προπόνηση στο γυμναστήριο. Αυτά τα μαθήματα, βιντεοσκοπημένα κάθετα, σας βοηθούν να εξασκηθείτε με μηχανήματα και βάρη, εστιάζοντας στους χρόνους και τις επαναλήψεις.

Μία από τις πρακτικές που έρχεται δυναμικά φέτος το 2024 είναι το Pilates, με ειδικά μαθήματα για να βελτιώσετε ολοκληρωμένα την ευελιξία, την αντοχή και τον συντονισμό σας.

Το Oysho Training είναι τώρα διαθέσιμο σε πάνω από 20 χώρες, σε 4 γλώσσες και προσφέρει πάνω από 1.200 μαθήματα που διδάσκουν 65 επαγγελματίες διαφορετικών εθνικοτήτων.

Επίσης, η εφαρμογή, με τη βοήθεια ενός ερωτηματολογίου, προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων προπονήσεων σύμφωνα με τους στόχους του κάθε ατόμου.

Διάβασε επίσης:

3 tips για να πετύχεις σίγουρα τους νέους σου στόχους!