Μία φορητή λύση ήχου είναι χρήσιμη κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε περίσταση, ώστε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε ή να… στήνετε ένα αυτοσχέδιο πάρτι στο λεπτό!

Η συσκευή που θα επιλέξουμε πρέπει προφανώς να έχει όχι μόνο καλές δυνατότητες, ποιότητα ήχου, αυτονομία και μεγάλη ισχύ, αλλά και υψηλό βαθμό φορητότητας.

Αυτές τις προδιαγραφές τις καλύπτει σίγουρα το νέο Bluetooth ηχείο της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 31,50 ευρώ !!!

Είναι βέβαια πολύ μεγαλύτερο σε όγκο σε σχέση με τα υπόλοιπα Bluetooth ηχεία που θα βρείτε στη γκάμα μας, καθώς έχει δοθεί έμφαση στην υψηλή ένταση και το βαθύ μπάσο, κάτι που προφανώς απαιτεί και αρκετό χώρο, δηλαδή μεγάλο μέγεθος για να ακούτε αντίστοιχα «γεμάτη» μουσική.

Μπορεί να σταθεί άνετα σε οποιαδήποτε επίπεδη (και μη) επιφάνεια ενώ έχει και ενσωματωμένο χερούλι για πανεύκολη μεταφορά. Στο εμπρός μέρους του βρίσκουμε το ρυθμιστικό της έντασης, όλα τα πλήκτρα ελέγχου και μια επιφάνεια-καθρέφτη που κρύβει μέσα της πολλά, έγχρωμα LEDs, τα οποία δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εφέ, ειδικά τη νύχτα, ή απενεργοποιούνται αν δεν τα θέλετε.

Το κύριο χαρακτηριστικό του, φυσικά, είναι πολύ μεγάλη ισχύς και η απόδοση των ηχείων του, που είναι αρκετή για να «γεμίσει» το χώρο σας, από ένα μικρό δωμάτιο μέχρι ένα μεγάλο σαλόνι, αλλά και να υπερκαλύψει τις ανάγκες σας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους στον κήπο, την εξοχή ή την παραλία! Δύο μεγάλοι οδηγοί βρίσκονται σε κάθε του πλευρά, προστατευμένοι από ανθεκτικό υλικό και θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους.

Όσον αφορά τις ψηφιακές επιλογές, διαθέτει μία θύρα για κάρτα μνήμης microSD, μία υποδοχή USB για στικάκια, αλλά και μία υποδοχή microUSB, ώστε να φορτίζετε την ενσωματωμένη μπαταρία. Επίσης διαθέτει μια MIC θύρα, ώστε να μπορείτε ενσύρματα με «χοντρό καρφί» να κάνετε καραόκε, ιδανικό για τα καλοκαιρινά πάρτι που… έρχονται!

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μεγάλη προκειμένου να προσφέρει τόσο την ένταση που χρειάζεται για το beach party όσο και την αυτονομία, ώστε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική εκτός σπιτιού χωρίς την ανάγκη για συχνές φορτίσεις.

Ναι, εννοείται πως μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ηχείο για τη μουσική σας, όσο και ως ασύρματο handsfree για την επικοινωνία σας, μέσω Bluetooth. Απλά το κάνετε pair με το smartphone, το tablet, το laptop, το MP3 player, κτλ., και ξεχνάτε τα καλώδια. Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς διαθέτει ραδιοφωνικό δέκτη FM, ώστε να ακούτε όλους τους αγαπημένους σας σταθμούς και μάλιστα χωρίς αντιαισθητικές κεραίες… Τέλος, στη συσκευασία θα βρείτε και τηλεχειριστήριο υπερύθρων ώστε να ελέγχετε το φορητό σας ηχείο από απόσταση, εύκολα και άνετα!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε ατέλειωτες ώρες μουσικής στο σπίτι, το εξοχικό, την εκδρομή, το camping, με τον πιο διασκεδαστικό σύντροφο!