Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παράνομο να μιλάμε στο κινητό κρατώντας το στο χέρι όταν οδηγούμε. Κυρίως όμως είναι επικίνδυνο αφού αυξάνονται διαρκώς τα ατυχήματα από τη συγκεκριμένη αιτία.

Η λύση που θα σας εξασφαλίσει οδήγηση και επικοινωνία με απόλυτη ασφάλεια είναι το handsfree.

Yπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά, τόσο για handsfree σε σχήμα ακουστικού, όσο και σε μορφή ηχείου.

Επειδή όμως στο αυτοκίνητο είναι μάλλον ενοχλητικό το ακουστικό, θεωρείται προτιμώμενη η λύση ενός Bluetooth speaker.

Δείτε το νέο εντυπωσιακό και κομψό προϊόν της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 24,90€ !!!

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι πολύ μικρές διαστάσεις, που του επιτρέπουν να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο (συνήθως στο σκιάδιο), χωρίς να ενοχλεί την ορατότητα σας, ούτε τον χειρισμό του οχήματος.

Είναι συμβατό με τις τελευταίες προδιαγραφές 4.0 του προτύπου Bluetooth, που σημαίνει ότι προσφέρει αξιόπιστη σύνδεση και καλή εξοικονόμηση ενέργειας, με όλα τα νέα smartphones.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του, είναι η τεράστια αυτονομία, η οποία ανέρχεται στις 18 ώρες ομιλίας και 60 μέρες (!!!) αναμονής.

Σε κάθε περίπτωση, η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα φορτιστή αυτοκινήτου, ώστε είτε να έχετε εκεί μόνιμα συνδεδεμένη τη συσκευή, ή απλά να τη φορτίζετε όταν χρειάζεται.

Η σύνδεση γίνεται μέσω ενός τυπικού καλωδίου microUSB, που επίσης θα βρείτε στο πακέτο, ενώ τόσο η ίδια η συσκευή όσο και ο φορτιστής, διαθέτουν LED ενδείξεις.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο ωραία «δένει» με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας!

Όπως είπαμε και πιο πριν, μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή παντού, λόγω του μικρού μεγέθους της, όμως το ενδεδειγμένο σημείο που εξασφαλίζει άνεση και καλή απόδοση είναι το κάλυμμα προστασίας ηλίου (σκιάδιο). Απλώς, τοποθετείτε εκεί το ειδικό μεταλλικό clip. Στη συνέχεια η τοποθέτηση της συσκευής γίνεται αυτόματα, λόγω του μικρού μαγνήτη που διαθέτει στο πίσω μέρος της, και ο οποίος «κουμπώνει» ακριβώς στην προβλεπόμενη υποδοχή του clip!

Η σύνδεση με το κινητό σας γίνεται μέσω της συνήθους διαδικασία Bluetooth pairing, με το όνομα της συσκευής να είναι «valley».

Θα βρείτε βεβαίως τα απαραίτητα πλήκτρα για αποδοχή και απόρριψη κλήσεων, σίγαση μικροφώνου, ρύθμιση έντασης ήχου, και φυσικά on/off.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να συνομιλείτε άνετα αλλά κυρίως με ασφάλεια συνδυάζοντας κινητό και αυτοκίνητο!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 24,90 κάνοντας κλικ εδώ