Ένταση, Ποιότητα και Αξιοπιστία είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο multimedia πολυεργαλείο της Smart Electronics κάνει τα πάντα και συμφέρει!

Συμπεριλαμβάνει ραδιόφωνο, ηχεία, μπορεί να λειτουργήσει σαν ανοικτή ακρόαση, αλλά και σαν τηλεχειριστήριο της κάμερας του κινητού, συνδέεται ενσύρματα (line out), αλλά και ασύρματα με Bluetooth, έχει υποδοχή USB για στικάκι αλλά και για κάρτα μνήμης, έξοδο για ακουστικά και, τέλος, έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

Τι περισσότερο θα μπορούσε κάποιος να θέλει, και μάλιστα μόνο με 19,90€ !!!

Το πρώτο που θα παρατηρήσετε, είναι ότι αντίθετα από τις περισσότερες προτάσεις της αγοράς που απλά «παίζουν», αυτή η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα ισχυρό ηχείο των 7 Watts RMS για παραγωγή εξαιρετικά καθαρού και υψηλής έντασης ήχου, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις επιδόσεις των ακόμα καλύτερων ηχείων που ίσως ήδη διαθέτετε, μπορείτε να κάνετε χρήση της εξόδου ήχου από την υποδοχή των 3,5mm για να το συνδέσετε με το στερεοφωνικό σας σύστημα ή να συνδέσετε ακουστικά για διακριτική ακρόαση.

Η συσκευή διαθέτει θύρες για κάρτα microSD αλλά και για USB stick, αν θέλετε να αναπαράγετε τη μουσική σας απ’ευθείας, χωρίς τη μεσολάβηση ασύρματης ή ενσύρματης σύνδεσης.

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει αρκετές ώρες αυτονομίας, ενώ η φόρτιση της γίνεται πολύ απλά μέσω ενός τυπικού καλωδίου microUSB που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Μέσω της microUSB θύρας, όμως, μπορείτε και να «στείλετε» ήχο ενσύρματα από άλλες πηγές, χάρη στο καλώδιο 3,5mm-to-microUSB που θα βρείτε στο κουτί!

Το ηχείο περιλαμβάνει και μία οθόνη LCD με μεγάλο μέγεθος και ισχυρή φωτεινότητα. Έτσι μπορείτε να πλοηγείστε άνετα μεταξύ των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, να βλέπετε τη στάθμη της έντασης και πολλά ακόμη, ακόμα και το βράδυ!

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, τις εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και την ευκολία χρήσης της συσκευής!

Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, ωστόσο, ενεργοποιούνται μέσω της Bluetooth συνδεσιμότητας. Η διαδικασία του pairing είναι απλούστατη, χωρίς κωδικούς και άλλες απαιτήσεις.

Όταν το συνδέσετε έτσι ασύρματα, στον υπολογιστή, στο tablet, αλλά κυρίως στο smartphone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής, και φυσικά ως εξωτερικό ηχείο για τη handsfree λειτουργία.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σαν «τηλεχειριστήριο» της κάμερας του smartphone σας!

Απλά, επιλέξτε το photo mode, κάντε pair το smartphone σας σε αυτή τη λειτουργία, στήστε το κινητό στο επιθυμητό σημείο, και πατήστε το πλήκτρο στο ηχείο για να τραβήξετε φωτογραφίες από απόσταση!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δώστε μία μοναδική διάσταση στις multimedia εμπειρίες σας!