Είναι και επίσημο πως ο κόσμος ΔΕΝ πάει καθόλου καλά…

Ποιες είναι οι δυο μεγάλες αγάπες των αντρών; Η μπύρα και το αιδοίο. ΟΚ, σαν άντρας το παραδέχομαι και εγώ, πως αυτά είναι. Και ήρθε τώρα η Order of Yoni, η μπύρα που είναι φτιαγμένη από… αιδοίο!

Και όχι από το οποιοδήποτε. Από εκείνο της κυρίας Alexandra Brendlova, μοντέλο στο επάγγελμα, η οποία δάνεισε (μην αηδιάσετε ακόμα) τους μύκητες από το αιδοίο της ώστε να δώσει στην μπύρα την γεύση της και το ξεχωριστό της άρωμα (τώρα αηδιάστε)!

«Αναζητούσαμε μια έμπνευση, ένα μοντέλο που να είναι όμορφο, γοητευτικό και παράλληλα πανέξυπνο. Και έτσι φτάσαμε στην επιλογή», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας, Wojtek Mann, ο οποίος είχε και την φαεινή ιδέα για την παραγωγή της Order of Yoni.

Για την ιστορία η σελίδα προσπαθεί να δουλέψει με δωρεές, ωστόσο φαίνεται πως δεν αρέσει ιδιαίτερα (οπισθοδρομικά μυαλά) καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις… 279 δολάρια από τις 150 χιλιάδες που είναι ο στόχος!

Αλλά υπάρχει και καλύτερο… Ο Mann μας δίνει την δυνατότητα να παρασκευάσουμε την δική μας μπύρα με τους μύκητες του αιδοίου της συντρόφου μας αντί… 10 χιλιάδων δολαρίων. Μόνο!

Και λέμε πως δεν υπάρχει φαντασία πια…