Υπάρχουν δύο ειδών πάρτι: αυτά με dress code και ήσυχες συζητήσεις, και τα άλλα, με ρυθμό, ζωντανή μουσική και πραγματική διασκέδαση.

Αν σας έχουν καλέσει στο πρώτο… βρείτε μια δικαιολογία και φύγετε με ελαφρά πηδηματάκια για το δεύτερο! Όχι όμως χωρίς να φέρετε μαζί σας τη νέα disco ball της Smart Electronics, δική σας μόνο με 28,90€ !!!

Διαθέτει ένα σύνολο από πολύχρωμα LED που αναβοσβήνουν. Στη συνέχεια το φως διαθλάται μέσα από ένα διάφανο ημισφαιρικό πλαστικό, με κυψελοειδή τμήματα και αντανακλάται στους τοίχους του δωματίου.

Έτσι, δημιουργεί ένα εφέ κατάλληλο για το πάρτι, τις συγκεντρώσεις της παρέας το ΣΚ, τις επερχόμενες γιορτές της χριστουγεννιάτικης περιόδου ή τις πιο privé στιγμές…

Ενσωματώνει δύο στερεοφωνικά ηχεία των 3 RMS, αρκετά ισχυρά για να απολαύσετε μουσική στο σπίτι, αλλά και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ώστε να μη χρειάζεστε καλώδια ή αναλώσιμες μπαταρίες.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εντυπωσιακό gadget είναι! Μπορείτε να αναπαράγετε μουσική μέσω της στερεοφωνικής υποδοχής, μέσω USB stick από τη σχετική θύρα που διαθέτει, ή μέσω microSD, καθώς διαθέτει και υποδοχή για στο συγκεκριμένο τύπο καρτών μνήμης.

Περιλαμβάνει όμως και ραδιοφωνικό δέκτη, ώστε να απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας σταθμούς.

Επίσης η συσκευή είναι πιο εξελιγμένη απ’ όσο φαντάζεστε, με τις πολλαπλές λειτουργίες Bluetooth που προσφέρει.

Μπορείτε να τη συνδέσετε σε υπολογιστή, tablet ή κινητό ώστε να τη χρησιμοποιήσετε ως ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής, αλλά και ως λύση ανοιχτής ακρόασης για τις κλήσεις σας!

Δεν τελειώσαμε όμως. Μία ειδική λειτουργία επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο της κάμερας του smartphone σας, ώστε να το στήσετε σε κάποιο σημείο και να βγάλετε selfies ή φωτογραφίες με την παρέα.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, φτιάξτε ατμόσφαιρα και γίνετε η ζωή των πάρτι!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 28,90 κάνοντας κλικ εδώ