Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απορρίπτουν τους περιορισμούς των φύλων στο σχεδιασμό ρούχων και καλλυτνικών και επιλέγουν genderfree προϊόντα που αποδεικνύουν ότι το μυστικό δεν βρίσκεται στο να επικεντρώνεσαι στη φύση κάποιου αλλά στο να διαβάζεις το χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του. Έτσι, πέρα από τα ρούχα, βλέπουμε σιγά σιγά ότι και τα αρώματα ακολουθούν τους αυθεντικούς τύπους που δεν δεσμεύονται από όρια.

CK Everyone, Calvin Klein

Ο διάσημος αρωματοποιός Alberto Morillas, δημιούργησε ένα unisex άρωμα που αποπνέει μια καθαρή φρεσκάδα, με 79% συστατικά φυσικής προέλευσης. Τόσο το άρωμα, όσο και η καμπάνια που το συνοδεύει αγνοούν τις παραδοσιακές αντιλήψεις σχετικά με το φύλο. Μοντέλα, καλλιτέχνες, μουσικοί και δημιουργοί δείχνουν τις πολλές πλευρές του εαυτού τους και επαναπροσδιορίζουν τα όριά τους δηλώνοντας: «Είμαι ένας, είμαι πολλοί.
Αγαπώ τον κάθε μου εαυτό».

Perfume Bar, Ego, Avgerinos Cosmetics

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 11 gender free αρώματα έχει η νέα συλλογή Perfume Bar της Avgerinos Cosmetics. Διαλέγεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και το δέρμα σου και… το μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό. Ξεχωρίσαμε το Ego γιατί είναι το τέλειο μείγμα κρίνου και λεβάντας μαζί με κάτι από φρέσκο θαλασινό αεράκι, κεχριμπάρι και πατσουλί. Όπως φανταζόμαστε ότι θα μύριζε το ταξίδι μας με πλοίο στα ελληνικά νησιά.