Έχετε κλειστό γκαράζ και θα θέλατε να το ελέγχετε από το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά χωρίς να αλλάξετε τίποτα στον ήδη υπάρχον μηχανισμό και την εγκατάστασή σας; Η λύση είναι πολύ απλή, οικονομική και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο δικό σας “smarthome”. Γνωρίστε τον Andowl Q-CK400, τον έξυπνο ελεγκτή γκαραζόπορτας με μέγεθος όσο ένα σπιρτόκουτο, στη γκάμα της Smart Kit, μόνο με 32 € !!!

Ο smart Wi-Fi garage opener της Andowl έρχεται σε ένα πλήρες κιτ που περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για την τοποθέτηση. Είναι τόσο απλή που μπορείτε να την κάνετε εύκολα μόνοι σας, χωρίς να χρειαστείτε τις υπηρεσίες τεχνικού! Το μόνο που χρειάζεται είναι δίκτυο Wi-Fi (2,4 GHz) στο χώρο που βρίσκεται η γκαραζόπορτα. Τοποθετείτε τον controller όπου θέλετε και συνδέετε το παρεχόμενο, διπλό καλώδιο στον διακόπτη ανοίγματος/κλεισίματος που σίγουρα διαθέτει η γκαραζόπορτά σας, στον τοίχο. Ο controller τροφοδοτείται μέσω καλωδίου USB από πηγή 5V/2A, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν φορτιστή κινητού ή κάτι αντίστοιχο, σε μια απλή πρίζα. Τέλος, τοποθετείτε τον αισθητήρα κατάστασης πόρτας στο σημείο που δείχνει το manual, με μερικές βίδες που παρέχονται. Ο αισθητήρας χρειάζεται για να σας δείχνει αν η πόρτα είναι κλειστή ή ανοικτή.

Το μόνο που χρειάζεστε, εκτός από Wi-Fi, είναι το mobile app της Andowl στο κινητό σας! Το κατεβάζετε δωρεάν για Android και iOS και κάνετε το pairing όπως περιγράφουν οι αναλυτικές οδηγίες χρήσης, στο manual ή μέσα στο app. Μόλις γίνει η τελική σύνδεση, είστε έτοιμοι!

Πλέον μπορείτε να ανοιγοκλείνετε την πόρτα από το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά! Μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας αν η πόρτα είναι ανοικτή ή κλειστή, να ορίσετε χρονοδιακόπτες για το πότε θα ανοίγει/κλείνει αυτόματα (μέρες/ώρες), να δώσετε δικαίωμα ελέγχου της πόρτας και σε άλλους χρήστες (αρκεί να κατεβάσουν το app και εκείνοι) και πολλά ακόμη!

Επιπλέον, το Andowl Q-CK400 υποστηρίζει φωνητικές εντολές και Google Assistant/Amazon Alexa, οπότε μπορείτε να «λέτε» στο κινητό σας να ανοίξει την γκαραζόπορτα λίγο πριν φτάσετε σπίτι και αντίστοιχα να την κλείσει, χωρίς να αγγίξετε καν το κινητό σας! Τέλος, κρατάει αρχείο (logs) των κινήσεων και εντολών για να βλέπετε ακριβώς πότε και ποιός άνοιξε ή έκλεισε την πόρτα! Δείτε τι περιλαμβάνει το κιτ και πως συνδέεται και λειτουργεί στο video που ετοιμάσαμε για εσάς!