Η λέξη Movember προέρχεται από τις λέξεις Moustache (μουστάκι) και November (Νοέμβριος). Πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που ξεκίνησε πριν 16 χρόνια στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Στόχος του; Να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη. Το κίνημα αυτό, που μετράει περισσότερες από 1 εκατ. συμμετοχές παγκοσμίως, παροτρύνει τους άντρες σε όλο τον κόσμο να μην ξυριστούν τις 30 ημέρες του Νοεμβρίου.

Στην Ελλάδα, το κίνημα έχει γίνει αρκετά γνωστό και κάθε χρόνο διοργανώνονται ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις. Στις 6 και 7 Νοεμβρίου, η Hawkins and Brimble Ελλάδος διοργάνωσε δύο events στα barber shops Barberia 1930 στο Ψυχικό και Barberitos στον Πειραιά προκειμένου να διαδώσει το μήνυμα του Movember. Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της και με μότο «Τον Νοέμβριο έχεις λόγο να μην ξυριστείς», η εταιρεία κάλεσε τους άνδρες να περιποιηθούν το μουστάκι τους στα δύο barber shops με αντίτιμο το συμβολικό ποσό των €10.

Τα έσοδα από τις δύο ενέργειες θα δοθούν ως δωρεά στο κίνημα MOVEMBER και στο Επιστημονικό και Εκπαιδευτικό έργο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.