Το φετινό καλοκαίρι έχεις κανονίσει να κάνεις σούπερ ντούπερ διακοπές με την παρέα σου. Ξεκούραση, ηρεμία, μπάνια και ύπνος σε μία σκηνή. Έχει αποδειχθεί για όσους γνωρίζουν, ότι το camping είναι η καλύτερη λύση από οικονομικής απόψεως, αλλά εξίσου και γιατί είναι μια πραγματική εμπειρία.

Παρ’όλα αυτά, χρειάζεται να έχεις μαζί σου αρκετά αναγκαία αντικείμενα. Το μόνο σίγουρο βέβαια, είναι ότι η βαλίτσα σου θα είναι ελαφριά, αφού για το camping χρειάζεσαι μόνο μαγιό και σορτσάκια. Τι γίνεται όμως με το θέμα του ύπνου; Η αλήθεια είναι, ότι αν δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους διακοπές, το πρώτο βράδυ δυσκολεύεσαι λίγο. Για να καταλάβεις, εγώ είχα ξυπνήσει με μουδιασμένο πόδι και πιασμένη πλάτη. Υπήρχε λόγος όμως.

gearbest

Αν σκέφτεσαι να έχεις μαζί σου sleeping bag, να ξέρεις ότι δεν θα περάσεις και πολύ καλα. Γι’αυτό εμείς σου έχουμε την καλύτερη λύση ever, για να κάνεις έναν ύπνο όλο τρέλα.

Βρήκαμε στο Gearbest το απόλυτο sleeping bag. Είναι μικρό για να χωράει εύκολα στην βαλίτσα σου, μεγάλο όμως όταν φουσκώνει. Πρόσεξε, δεν το φουσκώνεις εσύ. Είναι έτσι η κατασκευή που απλά το ανοίγεις και έτοιμο. Δένεται για ασφάλεια και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ξαπλώσεις.

1465874060945541

Η τιμή του ανέρχεται στα 26.16€, ενώ ήδη οι κριτικές του είναι θετικές απ’όσους το έχουν δοκιμάσεις. Μπορείς να το δεις ΕΔΩ. Αν θες, το παίρνεις και στην παραλία, ειδικά όταν δεν βρίσκεις ξαπλώστρα.

Δες το βίντεο:

ΛΑΤΡΕΙΑ!