Μετράς αντίστροφα για πολυαναμενόμενες διακοπές και ήδη φτιάχνεις την λίστα με όσα θα χρειαστείς. Είτε πας για camping, είτε για ηρεμία και χαλάρωση στο εξοχικό σου, τότε ένα πράγμα πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου για το απόλυτο relax. Αυτό δεν είναι άλλο απ’την αιώρα. Ναι, αιώρα.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το άραγμα σε αυτή διαβάζοντας ένα βιβλίο, δουλεύοντας στο λάπτοπ -έχεις και υποχρεώσεις- ή ακόμα καλύτερα απολαμβάνοντας έναν μεσημεριανό υπνάκο. Είναι το must item του καλοκαιριού η αιώρα και μην το γελάς.

Αν δεν προλαβαίνεις πάντως να κοιτάξεις, βρήκαμε εμείς για σένα. Στο Gearbest μπορείς να παραγγείλεις την αιώρα που σίγουρα δεν θα φοβάσαι μην βρεθείς στο πάτωμα. Διότι εκτός ότι αντέχει μέχρι 220 κιλά, δεν είναι σαν την κλασσική και παραδοσιακή που πρέπει να την δέσεις γύρω απ’τα δέντρα. Διαθέτει ένα χοντρό σκοινί με γάτζους, ικανούς να τους τοποθετήσεις σε δέντρο και κολώνα.

Στεγνώνει εύκολα, ενώ για την μεταφορά της την διπλώνεις και την βάζεις στον σάκο της. Τόσο απλό. Η τιμή της στα 13.44 ευρώ.

hammock hammock2 hammock1