Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής που είναι σήμερα, 16 Οκτωβρίου,  η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. σε συνεργασία με την Έφη Κολοβέρου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, αναλαμβάνουν να καταρρίψουν όλους τους μύθους και να πουν όλες τις αλήθειες γύρω από το ρύζι, τα όσπρια και τον σωστό τρόπο κατανάλωσής τους, μέσα από το πιο χρηστικό Online Quiz!

Πόσο καλά πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά και τους κατάλληλους συνδυασμούς των τροφίμων που καταναλώνετε; Τελικά το λευκό ρύζι έχει περισσότερες θερμίδες από το καστανό; Τα όσπρια μπορούμε να τα συνοδεύουμε με τυρί; Αλήθεια, πόσο καλά πιστεύεις ότι γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά και τους κατάλληλους συνδυασμούς των τροφίμων που καταναλώνεις;

Η 3αλφα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ένα online quiz γεμάτο Αλήθειες & Μύθους!

Αν ήδη αναρωτιέσαι, το μόνο που μένει είναι να κάνεις follow την 3αλφα στο Instagram και στο Facebook, να ακολουθήσεις το link για το Online Quiz και να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που θα τρέχει 16 – 26/10 μέσα από την ιστοσελίδα της 3αλφα, για να κερδίσεις όμορφα δώρα!

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 

Η Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, γνωστή στην χώρα μας ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού ή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την ημερομηνία ίδρυσης το 1945 του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ.

Θέμα του φετινού εορτασμού (2020): «Μαζί στην Καλλιέργεια, στην Διατροφή, στην Βιωσιμότητα: Οι Δράσεις μας είναι το Μέλλον μας».

Δείτε ακόμη: 2,5 τόνοι όσπρια από την 3αλφα για τη στήριξη των οικογενειών του ΚΥΑΔΑ!