Αγαπάτε τις δραστηριότητες στη φύση αλλά σας ενδιαφέρει η βιώσιμη μόδα;

Αυτή τη χειμερινή περίοδο μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο χωρίς ενοχές για το περιβάλλον. Η σουηδική εταιρεία Fjällräven σας δίνει λύσεις για όλες τις δραστηριότητες σας με βιώσιμα και χρηστικά είδη ρουχισμού και εξοπλισμού.

Απολαύστε το βουνό το χειμώνα με ζεστά μάλλινα κομμάτια όπως η γυναικεία ζακέτα Övik Knit, που είναι φτιαγμένη από ιχνηλάσιμο μαλλί με πιστοποίηση ZQ για τη σωστή διαχείριση των ζώων, το Canada πουκάμισο από ανακυκλωμένο μαλλί, ο μάλλινος σκούφος από μαλλί merino.

Για τις βροχερές μέρες

Τις μέρες με βροχή εμπιστευτείτε για εσάς και τους αγαπημένους σας τα πανωφόρια της νέας σειράς Expedition, όπως το Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket, που είναι το πιο ελαφρύ πανωφόρι της σειράς, αποτελούμενο από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα πολυαμιδίου, διατηρώντας τις θερμαντικές του ιδιότητες ακόμα και αν βραχεί.

Expedition X-Lätt Jacket

Απολαύστε τη φύση μεστοί με το Fjällräven Expedition Down Jacket, το εμβληματικό Jacket της Fjällräven, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πούπουλο, που παράγεται ηθικά, ιδανικό για χαμηλές θερμοκρασίες. Ελαφρύ και βιώσιμο είναι και το Fjällräven Keb Wool Padded Jacket με επένδυση από ανακτημένο μαλλί που έχει  «περισσέψει» από τη δραστηριότητα άλλων βιομηχανιών και είναι ιδανικό για layering κάτω από άλλο πανωφόρι για σκι ή πεζοπορία.

Expedition jacket

Συνδυάζονται ιδανικά με το πολυχρηστικό σακίδιο Haulpack με τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους , το High Coast Pocket, το αδιάβροχο τσαντάκι μέσης/ώμου από ανακυκλωμένο nylon, η Kånken, η πιο cool backpack για όλες τις ώρες της ημέρας, που χωράει τα πάντα. Η νέα χειμερινή Kånken Rewool, μία νέα εκδοχή της εμβληματικής backpack από ανακυκλωμένο μαλλί και τη νέα TreeKånken από το πρωτοποριακό ύφασμα «Pine Weave», κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου.

Tree Kanken

 

Οι προτάσεις δώρων της Fjällräven  αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους και όσες αγαπούν το στυλ, αλλά φροντίζουν και το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές στο www.fjallraven.com