Έχετε ποδήλατο ή πατίνι; Το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σας, μετά το κράνος φυσικά, είναι ένα combo φως-κόρνα, καθώς θα σας φανεί χρήσιμο σε κάθε βόλτα και είναι… θέμα ασφάλειας!

Το μοντέλο FY-317 που θα βρείτε στη γκάμα μας τοποθετείται πανεύκολα στο τιμόνι οποιουδήποτε μοντέλου ποδηλάτου ή πατινιού και μένει απόλυτα σταθερό ό,τι κι αν κάνετε! Είναι αδιάβροχο, φυσικά και έχει μια μεγάλη ενσωματωμένη μπαταρία που επαναφορτίζεται μέσω USB καλωδίου και του προσφέρει αυτονομία 8 ωρών με το φως αναμμένο στο max!

Το φως στο εμπρός μέρος είναι πανίσχυρο και θα κάνει τη νύχτα… μέρα, οπότε είναι απαραίτητο και πολύ χρήσιμο αν κυκλοφορείτε το βράδυ. Μπορείτε να επιλέξετε υψηλή ή χαμηλή ένταση ή παλλόμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να σας βλέπουν αμέσως τα απέναντι κινούμενα οχήματα, ή τα προπορευόμενα στους καθρέφτες τους.

Επιπλέον, όμως, το μοντέλο αυτό είναι και μια πραγματικά πανίσχυρη κόρνα, επιπέδου μοτοσυκλέτας από πλευράς έντασης, η οποία μπορεί να σας σώσει σε μια περίπτωση ανάγκης. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς διαφορετικούς ήχους (αν και στο video θα ακούσετε ποιον προτείνουμε), ενώ η κόρνα ενεργοποιείται μέσω του ενσύρματου πλήκτρου που τοποθετείται εξίσου εύκολα οπουδήποτε θέλετε πάνω στο τιμόνι.

Πάνω στον φακό/κόρνα υπάρχει και μια LCD οθόνη, φωτιζόμενη για το βράδυ και ευκρινέστατη την ημέρα, η οποία σας δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας και με χρήση του παρεχόμενου αισθητήρα στροφών τροχού (που τοποθετείται πανεύκολα στον τροχό του ποδηλάτου, δείχνει επίσης την ταχύτητα σας, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει, το χρόνο που είστε πάνω στο πατίνι/ποδήλατο κ.λπ. Άρα, μιλάμε για ένα 3 σε 1 gadget: Φως, κόρνα και ταχύμετρο ταυτόχρονα!

Το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε ποδήλατο ή πατίνι που σέβεται τον εαυτό του και θα το βρείτε μόνο με 15,90 ευρώ στη Smart Electronics!