Υπάρχουν πολλά είδη κάμερας, με το καθένα να εξυπηρετεί καλύτερα διάφορους σκοπούς.

Μία κατηγορία που δεν βλέπουμε συχνά, είναι οι κάμερες που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για χρήση σε οχήματα.

Ο λόγος είναι βεβαίως ότι οι περισσότερες είναι ήδη ενσωματωμένες στα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων διαθέτουν ανάλογα χαρακτηριστικά και καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Για όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ωστόσο, που αποτελούν και την πλειονότητα, θα χρειαστείτε ξεχωριστό αξεσουάρ, αν θέλετε να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.

Στη Smart Electronics βρήκαμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς, και σας την προσφέρουμε μόνο με 49,90€ !!!

Πρόκειται για μία κάμερα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με μεταλλικό κέλυφος και compact μέγεθος.

Σε συνδυασμό με τη βάση που τη συνοδεύει, η οποία διαθέτει μία σταθερή βεντούζα, υπάρχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τα σημεία όπου μπορείτε να την τοποθετήσετε, αρκεί βέβαια να βρίσκεται μπροστά από κάποιο τζάμι. Σημειώστε ότι δεν διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, και έτσι η τροφοδοσία της πραγματοποιείται αποκλειστικά από την παροχή του αυτοκινήτου, μέσω ενός φορτιστή USB που συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα και καταλήγει στη θύρα miniUSB της συσκευής.

Εντυπωσιακό ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ενσωματώνει και μία θύρα microHDMI, μέσω της οποίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη οθόνη του car infotainment συστήματος σας (αν έχετε) ως έξοδο εικόνας, αντί για το panel 3 ιντσών της συσκευής.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσες δυνατότητες προσφέρει! Η αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο γίνεται σε κάρτα μνήμης microSD, την οποία τοποθετείτε στην αντίστοιχη υποδοχή.

Όσον αφορά την ποιότητα που προσφέρει, δεν κάνει συμβιβασμούς, καθώς έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση full HD, και φωτογραφιών σε ανάλυση 8 MP. Ο χρόνος καταγραφής εξαρτάται από τη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που θα χρησιμοποιήσετε και την επιθυμητή ανάλυση.

Επιπλέον, διαθέτει ένα πολύ λεπτομερές και προσεγμένο σύνολο φωτογραφικών ρυθμίσεων, τις οποίες συναντούμε μόνο σε πλήρεις ψηφιακές κάμερες και σε smartphones.

Για τις νυχτερινές ώρες, και για σημεία με χαμηλό φωτισμό, όπως π.χ. υπόγεια γκαράζ, υπάρχει η επιλογή night vision, που προσαρμόζει κατάλληλα την έκθεση του φακού.

Η κάμερα διαθέτει και ένα σετ αισθητήρων οι οποίοι ενεργοποιούν αυτόματα την εγγραφή βίντεο.

Αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο αν π.χ. κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το όχημα σας, ή απλά αν θέλετε να καταγράφονται οι διαδρομές σας αυτόματα όταν ξεκινάτε την οδήγηση.

Εκτός αυτών, ενσωματώνει και ένα μικρό βοήθημα παρκαρίσματος, αν και όχι τόσο πλήρες όσο ένας κανονικός parking sensor.

Η συγκεκριμένη κάμερα όμως αποδεικνύεται χρήσιμη όχι μόνο ως ταξιδιωτικό εργαλείο, αλλά και ως ασφαλιστικό, π.χ. καταγράφοντας κάποιο πιθανό ατύχημα, με τη δυνατότητα να παραδώσετε αργότερα το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δώστε στο αυτοκίνητο σας τη δυνατότητα να βλέπει και να καταγράφει τα πάντα!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 49,90 κάνοντας κλικ εδώ